Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διενέργεια διαγωνισμού για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών
Διενέργεια διαγωνισμού για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Διενέργεια διαγωνισμού για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, διενεργεί δημόσιο Συνοπτικό Διαγωνισμό για την Εκτέλεση Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών στις Π.Ε Μαγνησίας & Σποράδων για το έτος 2017.
Ο προϋπολογισμός ορίζεται έως του ποσού των 52.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ σε βάρος των πιστώσεων του Τακτικού Προϋπολογισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οικονομικού έτους 2017.
Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών και η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού ως προς την αποσφράγιση κι αξιολόγηση των δικαιολογητικών από την αρμόδια Επιτροπή αξιολόγησης προσφορών για την εκτέλεση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών είναι στις 21 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 (Αντωνοπούλου & ∆ηµ. Γεωργιάδου, Βόλος 38001).
Οι εγγυήσεις συμμετοχής είναι το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς ΦΠΑ, ενώ το χρονικό διάστημα δέσμευσης από την προσφορά είναι 90 ημέρες από την επομένη διεξαγωγής του διαγωνισμού.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

  • Εργατικό ατύχημα στο Γυμνάσιο Ιωλκού #εργατικόατύχημα - https://t.co/vgovMaJTZV -

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

"Αλιεύοντας" την είδηση