Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Διενέργεια διαγωνισμού για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών
Διενέργεια διαγωνισμού για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Διενέργεια διαγωνισμού για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Η Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα & Σποράδων, διενεργεί δημόσιο Συνοπτικό Διαγωνισμό για την Εκτέλεση Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών στις Π.Ε & Σποράδων για το έτος 2017.
Ο προϋπολογισμός ορίζεται έως του ποσού των 52.000 συμπεριλαμβανομένου του σε βάρος των πιστώσεων του Τακτικού Προϋπολογισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οικονομικού έτους 2017.
Η λήξης υποβολής των προσφορών και η διεξαγωγής του διαγωνισμού ως προς την αποσφράγιση κι των δικαιολογητικών από την αρμόδια Επιτροπή αξιολόγησης προσφορών για την εκτέλεση του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών είναι στις 21 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 (Αντωνοπούλου & ∆ηµ. Γεωργιάδου, Βόλος 38001).
Οι εγγυήσεις συμμετοχής είναι το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς , ενώ το χρονικό διάστημα δέσμευσης από την προσφορά είναι 90 ημέρες από την επομένη διεξαγωγής του διαγωνισμού.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επαναλαμβάνεται η διαδρομή 30+ χιλιομέτρων στο Σανατόριο Καραμάνη - https://t.co/5tDrZXuVYy -

  • H «Πρόταση Ζωής» ανοίγει την αγκαλιά της σε φοιτητές για πρακτική άσκηση - https://t.co/PqPehUvpuq -

  • Στήριξη κυνηγών με την απαλλαγή από την καταβολή ποσών υπέρ του δημοσίου για την έκδοση άδειας θήρας… - https://t.co/Lx7NXuZr1D -

"Αλιεύοντας" την είδηση