Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις για απόσταξη αμπέλων προς παραγωγή τσίπουρου
Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις για απόσταξη αμπέλων προς παραγωγή τσίπουρου

Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις για απόσταξη αμπέλων προς παραγωγή τσίπουρου

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, ανακοινώνει τους ενδιαφερόμενους αμπελουργούς, που χρειάζονται βεβαίωση αμπελοκαλλιέργειας για απόσταξη στέμφυλων αμπέλου προς παραγωγή τσίπουρου ότι μπορούν σε με το γραφείο του συλλόγου ¨Αμβυκούχων-Αμπελουργών¨ καταρχήν να υποβάλλουν τα στοιχεία της ¨Δήλωσης Συγκομιδής¨ στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ΥΠ..Α.Τ.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους και αποτελεσματική οργάνωση της διαδικασίας παρέχεται η δυνατότητα να προσέρχονται στην Υπηρεσία για την παραλαβή της σχετικής βεβαίωσης αυθημερόν αλλά μετά την 12:00 μεσημβρινή, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν διαβιβαστεί τα στοιχεία της αίτησής τους πριν την ανωτέρω από το γραφείο του συλλόγου ¨Αμβυκούχων-Αμπελουργών¨.

Για τους ενδιαφερομένους που διαβιβάζονται τα στοιχεία τους στην Υπηρεσία μας μετά την 12:00 μεσημβρινή οι βεβαιώσεις τους θα εκδίδονται και θα χορηγούνται από την επομένη ημέρα μετά την 12:00 μεσημβρινή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι αμπελουργοί μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2421352402 της Υπηρεσίας και 6944319887 ή 6974356335 του ¨Σύλλογο Αμβυκούχων – Αμπελουργών Ν. Μαγνησίας¨.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

  • Εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης Αιμιλιανός Καζαντζίδης #ΑιμιλιανόςΚαζαντζίδης - https://t.co/rhTIZHncYd -

  • Τρία νέα έργα ύψους 5,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Αλμυρός - https://t.co/NDozQyXZ1c -

"Αλιεύοντας" την είδηση