Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις για απόσταξη αμπέλων προς παραγωγή τσίπουρου
Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις για απόσταξη αμπέλων προς παραγωγή τσίπουρου

Διαθέσιμες οι βεβαιώσεις για απόσταξη αμπέλων προς παραγωγή τσίπουρου

Η των , ανακοινώνει τους ενδιαφερόμενους αμπελουργούς, που χρειάζονται βεβαίωση αμπελοκαλλιέργειας για αμπέλου προς παρ τσίπουρου ότι μπορούν σε συν με το γραφείο του συλλόγου ¨Αμβυκούχων-Αμπελουργών¨ καταρχήν να υποβάλλουν τα στοιχεία της ¨Δήλωσης Συγκομιδής¨ στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ΥΠ.Α.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους και αποτελεσματική οργάνωση της διαδικασίας παρέχεται η δυνατότητα να προσέρχονται στην Υπηρεσία για την παραλαβή της σχετικής βεβαίωσης αυθημερόν αλλά μετά την 12:00 μεσημβρινή, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν διαβιβαστεί τα στοιχεία της αίτησής τους πριν την ανωτέρω από το γραφείο του συλλόγου ¨Αμβυκούχων-Αμπελουργών¨.

Για τους ενδιαφερομένους που διαβιβάζονται τα στοιχεία τους στην Υπηρεσία μας μετά την 12:00 μεσημβρινή οι βεβαιώσεις τους θα εκδίδονται και θα χορηγούνται από την επομένη ημέρα μετά την 12:00 μεσημβρινή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι αμπελουργοί μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2421352402 της Υπηρεσίας και 6944319887 ή 6974356335 του ¨Σύλλογο Αμβυκούχων – Αμπελουργών . ¨.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση