Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Διακοπή συνεργασίας δημοτικής αρχής με Τ.Σ. Πορταριάς , Μακρινίτσας, Σταγιατών
Διακοπή συνεργασίας δημοτικής αρχής με Τ.Σ. Πορταριάς , Μακρινίτσας, Σταγιατών

Διακοπή συνεργασίας δημοτικής αρχής με Τ.Σ. Πορταριάς , Μακρινίτσας, Σταγιατών

Η Βόλου, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με τους πρόεδρους των τοπικών συμβουλίων, ς, Νικ. Ρηγώνη, Σταγιατών, Συμεών Ματή και Μακρινίτσας, Κων. Μυλωνά απέστειλε προς τα μέλη των οργάνων αυτών, με την οποία τους καθιστά γνωστή τη διακοπή κάθε ς και επαφής με τους εν λόγω και τα καλεί να απευθύνοντας κατ' ευθείαν στον εκτελούντα χρέη δημάρχου Θάνο , για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή τους.

Συγκεκριμένα στην αναφέρονται τα εξής:

«Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του προέδρου του συμβουλίου σας με τη Δημοτική Αρχή, μόνο ως σχέσεις αμοιβαίας και ειλικρινούς ς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής σας δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αφού ο ίδιος επέλεξε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ολίγων και των ιδιοτελών και όχι του συνόλου της τοπικής ς.

Έτσι κάθε συνεργασία έχει πλέον καταστεί ανέφικτη και καθώς ο ίδιος δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, σας καλούμε είτε να του υποδείξετε να πράξει το καθήκον του, είτε να αναλάβετε, καθένας από εσάς ατομικά, την ενημέρωση και των τοπικών προβλημάτων απ ευθείας στη Δημοτική Αρχή και τον εκτελούντα χρέη Δημάρχου, κ. Θάνο Θεοδώρου, προκειμένου να αναζητήσουμε από κοινού τις ενδεδειγμένες λύσεις προς όφελος της τοπικής ς».

"Αλιεύοντας" την είδηση