Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Διακοπή συνεργασίας δημοτικής αρχής με Τ.Σ. Πορταριάς , Μακρινίτσας, Σταγιατών
Διακοπή συνεργασίας δημοτικής αρχής με Τ.Σ. Πορταριάς , Μακρινίτσας, Σταγιατών

Διακοπή συνεργασίας δημοτικής αρχής με Τ.Σ. Πορταριάς , Μακρινίτσας, Σταγιατών

Η , με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με τους πρόεδρους των τοπικών συμβουλίων, Πορταριάς, Νικ. Ρηγώνη, Σταγιατών, Συμεών Ματή και Μακρινίτσας, Κων. Μυλωνά απέστειλε επιστολή προς τα μέλη των οργάνων αυτών, με την οποία τους καθιστά γνωστή τη διακοπή κάθε συνεργασίας και επαφής με τους εν λόγω και τα καλεί να απευθύνοντας κατ’ ευθείαν στον εκτελούντα δημάρχου Θάνο , για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή τους.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα οι του προέδρου του συμβουλίου σας με τη Δημοτική Αρχή, μόνο ως αμοιβαίας και ειλικρινούς συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής σας δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αφού ο ίδιος επέλεξε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ολίγων και των ιδιοτελών και όχι του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι κάθε συνεργασία έχει πλέον καταστεί ανέφικτη και καθώς ο ίδιος δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, σας καλούμε είτε να του υποδείξετε να πράξει το καθήκον του, είτε να αναλάβετε, καθένας από εσάς ατομικά, την και προώθηση των τοπικών προβλημάτων απ ευθείας στη Δημοτική Αρχή και τον εκτελούντα Δημάρχου, κ. Θάνο , προκειμένου να αναζητήσουμε από κοινού τις ενδεδειγμένες λύσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση