Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ / Διαδικτυακό σεμινάριο: «Ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων με ψωρίαση και των οικογενειών τους»
Διαδικτυακό σεμινάριο: «Ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων με ψωρίαση και των οικογενειών τους»

Διαδικτυακό σεμινάριο: «Ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων με ψωρίαση και των οικογενειών τους»

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, 18:00-19:00 μέσω

Το Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Ψωρίαση « ΚΑΛΥΨΩ»  θα πραγματοποιήσει   διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων με ψωρίαση και των οικογενειών τους», την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας του στο Facebook https://www.facebook.com/kalipso.gr .Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των φαρμακευτικών εταιρειών Φαρμασερβ Lilly και Mylan.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Ψυχολογικός Παράγοντας. Αντιδράσεις και ανησυχίες των ανθρώπων με ψωρίαση» με ομιλήτρια την κα Σοφία Τσιώρη, Ψυχολόγο MSc in Counselling Studies, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Υποψήφια Διδάκτωρ Α’ Κλινική Δερματικών & Αφροδίσιων Νόσων Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών « Ανδρέας Συγγρός» & Α’ Ψυχιατρική Κλινική Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ « Αιγινήτειο Νοσοκομείο»
  • «Πώς και πόσο επηρεάζεται η ζωή ενός ανθρώπου με ψωρίαση εν καιρώ πανδημίας», με ομιλήτρια την κα Ευτέρπη Ζαφειρίου, Επικ. Καθηγήτρια Δερματολογίας Αφροδισιολογίας , Παν. Θεσσαλίας Π..Ν Λάρισας.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ»  για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ασθενών αλλά και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αποστέλλουν γραπτά μηνύματα για τυχόν απορίες στη σελίδα του Facebook του συλλόγου.

Σχετικά με το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»

Το Σωματείο «ΚΑΛΥΨΩ», είναι πανελλαδικός φορέας ενταγμένος στα εθνικά μητρώα φορέων παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και εθελοντικών ΜΗ.ΚΥ.Ο.  Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική . Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η κοινωνική αποστιγματοποίηση της νόσου, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που τους συνδέει η κοινή νόσος, αποτελούν βασικούς στόχους του Σωματείου «ΚΑΛΥΨΩ». Τηλ. Ψυχολογικής Υποστήριξης: 210 721 2002

Τα στοιχεία επικοινωνίας  του Σωματείου είναι: Χίου 29, 104 37 , www.kalipso.gr ,  e-mail: info@kalipso.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή αλλοδαπού από την Σκιάθου #διακομιδή - https://t.co/nZZBfDIy2t -

  • Νεκρός 61χρονος στο Φυτόκο #νεκρόςάνδρας - https://t.co/9xYTc7uXM4 -

  • Τροχαίο στο Βόλο #τροχαίοατύχημα - https://t.co/LBpjK34jvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση