Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Χωρίς τέλος ο εμπαιγμός των χαμηλοσυνταξιούχων
Χωρίς τέλος ο εμπαιγμός των χαμηλοσυνταξιούχων

Χωρίς τέλος ο εμπαιγμός των χαμηλοσυνταξιούχων

του

ιώργου Κλτσογιάννη 

μέλος Πολιτικής Επιτροπής , π. εριφερειάρχης

Δεν έχει όρια ο εμπαιγμός των χαμηλοσυνταξιούχων από την . Από την μια τους δίνει ένα επίδομα εφάπαξ και από την άλλη τους πετσοκόβει το ΕΚΑΣ που θα είναι σε μόνιμη βάση.

Αν η ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νόμιζε ότι θα ξεγέλαγε τους συνταξιούχους με ένα επίδομα μερικών ευρώ που θα γίνουν σε ελάχιστο χρόνο «» από το πλήθος των καθημερινών υποχρεώσεων, μάλλον έχουν απογοητευθεί ήδη.

Εμείς που βρεθήκαμε σήμερα στο πλευρό των χαμηλοσυνταξιούχων συνομιλώντας μαζί τους, διαπιστώσαμε μόνο οργή και απογοήτευση για τον εμπαιγμό που δέχονται από τα τερτίπια και τις λαϊκίστικες τακτικές του κ. Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας προκαλεί με τις περικοπές του ΕΚΑΣ στους συμπολίτες που ήδη λαμβάνουν πενίας και φτώχειας.

Επίσης προκαλεί ισχυριζόμενος ακόμη και τώρα ότι έρχονται καλύτερες ημέρες, ότι θα βγούμε από τα μνημόνια και ότι η Ελλάδα είναι σε ανάπτυξη, όταν οι πολίτες πεινούν και δυστυχούν.

Αντί να κοιτά του νούμερα και να βγάζει φωτογραφίες με πλατιά χαμόγελα, ας επισκεφθεί λαϊκές συνοικίες και άλλες γειτονιές, όπου ο κόσμος ζει στα όριά του.

Η σημερινή αντί για το σπόρο της ελπίδας, έσπειρε πόνο και αγανάκτηση.

Και επιδόματα κοροϊδίας σαν αυτά που μοίρασε χριστουγεννιάτικα στους απόμαχους της ζωής για να τους τα πάρει με το πετσόκομμα του ΕΚΑΣ, κάνει την οργή του κόσμου πιο μεγάλη.

Οργή που θα εκφραστεί πολύ σύντομα στις κάλπες.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση