Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Απάντηση στο αίτημα της αντιπεριφεριάρχη για άνοιγμα δύο επιπλέον Κυριακές των καταστημάτων
Απάντηση στο αίτημα της  αντιπεριφεριάρχη για άνοιγμα δύο επιπλέον Κυριακές των καταστημάτων

Απάντηση στο αίτημα της αντιπεριφεριάρχη για άνοιγμα δύο επιπλέον Κυριακές των καταστημάτων

Σύνδεσμος εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου & Νέας Ιωνίας

Απάντηση στο αίτημα της  αντιπεριφεριάρχη για άνοιγμα δύο επιπλέον Κυριακές των καταστημάτων στην περίοδο των εκπτώσεων.

Πάγια απόφαση και αίτημα του σωματείου μας και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας είναι η της Κυριακάτικης εργασίας στα καταστήματα που τόσα δεινά φέρανε στον κλάδο μας αλλά και στον μικρομεσαίο έμπορο και βασικό εργοδότη μας, που τον φέρανε σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό, και στην εργατική εξαθλίωση των συναδέλφων μας, καθώς και την επαναφορά της Κυριακής Αργίας.

Μόνο ως εμπαιγμό και ως κοροϊδία μπορούμε να αντιληφθούμε το δήθεν κάλεσμα σε διάλογο των φορέων μέσω επιστολών για μια απόφαση που ήδη έχετε προκαταβάλει ο πολιτικός σας χώρος της ΝΔ μαζί με τα υπόλοιπα μνημονιακά συναιτεράκια σας των ΠΟΤΑΜΙ Ε.Κ. και του φασιστικού δεκανικιού σας της Χρυσής Αυγής.

Προειδοποιούμε ότι οι κινητοποιήσεις μας σε περίπτωση πραξικοπηματικής απόφασης σας που θα θίγει και πάλι τον κλάδο μας θα γίνονται έξω από τα πολιτικά γραφεία τα δικά σας και των όποιων συνεταίρων σας στην εξαθλίωση των ζωών μας. Όσο για αυτό που σας καίει πάντα πιο πολύ, στην ώρα της κάλπης, οι συνάδελφοί μας θα ξέρουν ποιος ήταν απέναντι τους και εχθρός τους και θα πράξουν τα δέοντα!

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Την Πέμπτη 2/12 η παρουσίαση του Μανού Γκαγιέχα #ΜανούΓκαγιέχα - https://t.co/CdPj8n7R8R -

  • Αντιπλημμυρικά έργα  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με σύμμαχο τη φύση και το περιβάλλον - https://t.co/sB9mQrNQap… -

  • Τρεις συλλήψεις στο Βόλο για #ναρκωτικά και οδήγηση #ναρκωτικά - https://t.co/GjSZJOY0yq -

"Αλιεύοντας" την είδηση