Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Απάντηση στο αίτημα της αντιπεριφεριάρχη για άνοιγμα δύο επιπλέον Κυριακές των καταστημάτων
Απάντηση στο αίτημα της  αντιπεριφεριάρχη για άνοιγμα δύο επιπλέον Κυριακές των καταστημάτων

Απάντηση στο αίτημα της αντιπεριφεριάρχη για άνοιγμα δύο επιπλέον Κυριακές των καταστημάτων

Σύνδεσμος εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων & Νέας Ιωνίας

Απάντηση στο αίτημα της  αντιπεριφεριάρχη για άνοιγμα δύο επιπλέον των καταστημάτων στην περίοδο των εκπτώσεων.

Πάγια απόφαση και αίτημα του σωματείου μας και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας είναι η της Κυριακάτικης εργασίας στα καταστήματα που τόσα δεινά φέρανε στον κλάδο μας αλλά και στον μικρομεσαίο έμπορο και βασικό εργοδότη μας, που τον φέρανε σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό, και στην εργατική εξαθλίωση των συναδέλφων μας, καθώς και την επαναφορά της Κυριακής Αργίας.

Μόνο ως εμπαιγμό και ως κοροϊδία μπορούμε να αντιληφθούμε το δήθεν κάλεσμα σε διάλογο των φορέων μέσω επιστολών για μια απόφαση που ήδη έχετε προκαταβάλει ο πολιτικός σας χώρος της μαζί με τα υιπα μνημονιακά συναιτεράκια σας των ΣΥΡΙΖ ΟΚ ΠΜΙ Ε.Κ. και του φασιστικού δεκανικιού σας της Χρυσής Αυγής.

Προειδοποιούμε ότι οι κινητοποιήσεις μας σε περίπτωση πραξικοπηματικής απόφασης σας που θα θίγει και πάλι τον κλάδο μας θα γίνονται έξω από τα πολιτικά γραφεία τα δικά σας και των όποιων συνεταίρων σας στην εξαθλίωση των ζωών μας. Όσο για αυτό που σας καίει πάντα πιο πολύ, στην ώρα της κάλπης, οι συνάδελφοί μας θα ξέρουν ποιος ήταν απέναντι τους και εχθρός τους και θα πράξουν τα δέοντα!

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση