Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανυπόταχτη Θεσσαλία: Κάτω από την βάση στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ η Θεσσαλία
Ανυπόταχτη Θεσσαλία: Κάτω από την βάση στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ η Θεσσαλία

Ανυπόταχτη Θεσσαλία: Κάτω από την βάση στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ η Θεσσαλία

Στην προ τελευτί θέση στην απορροφητικότητα του μεταξύ των ελληνικών περιφερειών κατατάσσεται η .

Τα τελευταία πέντε χρόνια που τρέχει το ο περιφερειάρχης κ και η Περιφέρεια, «κατάφερε» να απορροφήσει μόνο το 18,40% των διατιθεμένων κονδυλίων. Όπως φαίνεται από τη σκληρή αλήθεια των αριθμών μένει μετεξεταστέος στην απορρόφηση των πόρων και την παραγωγή έργων.

Όχι τυχαία η επί των ημερών του κατατάχθηκε μεταξύ των φτωχότερων περιφερειών της ΕΕ.

Οι Ανυπότακτοι Θεσσαλοί ξέρουμε ότι η σχέση μας με τους εταίρους οφείλει να είναι σχέση σκληρής διεκδικητικής ς για να επιβάλουμε το δικό μας σχέδιο για την Θεσσαλία.

Θέλουμε η περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο ανατροπής και διεξόδου από τη , να παίξει καθοριστικό ρόλο στον παραγωγικό μετασχηματισμό της τοπικής ς, στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην υποστήριξή του αγροτικού κόσμου και της κτηνοτροφίας στην αναβάθμιση της πρωτογενούς παραγωγής, στην ενδυνάμωση των υποδομών και των κοινωνικών υπηρεσιών (υγεία, παιδεία, κοινωνική φροντίδα), στην μέριμνα έτσι ώστε κάθε λαϊκό νοικοκυριό να πάψει να είναι αντιμέτωπο με την φτώχεια.

Ξέρουμε ότι θα πάρουμε από τους Ευρωπαίους μόνο ότι διεκδικήσουμε σκληρά, αλλά και ότι, όσα περισσότερα πάρουμε τόσο το καλύτερο για το Λαό της Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση