Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Αντίθετη η Δ.Ε. του ΤΕΕ στην ποινικοποίηση της τοπικής πολιτικής ζωής
Αντίθετη η Δ.Ε. του ΤΕΕ στην ποινικοποίηση της τοπικής πολιτικής ζωής

Αντίθετη η Δ.Ε. του ΤΕΕ στην ποινικοποίηση της τοπικής πολιτικής ζωής

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Μαγνησίας με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του μέλους μας κ. Νικολάου Κανελλή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κ. Γεώργιος Μουλάς, εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στην ποινικοποίηση -και μάλιστα χωρίς στοιχεία- της τοπικής πολιτικής ζωής.

Θεωρούμε ότι η μήνυση κατά του δημοτικού συμβούλου κ. Νικολάου Κανελλή, ο οποίος- όπως προκύπτει από βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες- δεν είχε καμία συμμετοχή στα προχθεσινά γεγονότα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, γίνεται με μοναδικό στόχο να δημιουργηθεί κλίμα εκφοβισμού και να δηλητηριαστεί για μια ακόμη φορά η τοπική κοινωνία.

Θεωρούμε ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κ. Γεώργιος Μουλάς θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις δημόσια για τη στοχοποίηση του συναδέλφου μας και ως πρώτο βήμα αν θέλει να περισώσει την τιμή και την υπόληψη της θέσης που εκπροσωπεί, είναι να αποσύρει άμεσα τη μήνυσή του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος που φέρεται να ασελγούσε στην 10χρονη κόρη του #άνδρας… - https://t.co/jONUGo8eZy -

  • Αλμυριώτης καταδικάστηκε σε #κάθειρξη 16 ετών από το #ΜΟΔ Τρικάλων #ΑστυνομικόΤμήμα #έκρηξη… - https://t.co/OMJ6ROdsaM -

  • #Αγριά: Εισαγγελική παρέμβαση για να καθαριστεί σκουπιδότοπος #Αγριά #ΑχιλλέαςΜπέος… - https://t.co/cw0qLYXbce -

"Αλιεύοντας" την είδηση