Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Αντινατοϊκή συγκέντρωση του Σωματείου Καθαριστριών στο λιμάνι Βόλου
Αντινατοϊκή συγκέντρωση του Σωματείου Καθαριστριών στο λιμάνι Βόλου

Αντινατοϊκή συγκέντρωση του Σωματείου Καθαριστριών στο λιμάνι Βόλου

Η του Σωματείου Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας, καταδικάζει την πολιτική της κυβέρνησης -ΑΝΕΛ που έχει μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο Αμερικανονατοϊκό πολεμικό ορμητήριο. Μετατρέπει την περιοχή μας και τη χώρα μας, σε μαγνήτη πολέμου, που θα δεχθούν γερά πλήγματα σε πιθανή πολεμική εμπλοκή, με τραγικές συνέπειες για το  λαό μας, ενώ οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Η παρουσία του αμερικανικού πλοίου «USS Carson City», του Πολεμικού Ναυτικού των που θα πάρει μέρος στην κοινή άσκηση με την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και τους Αμερικάνους στρατιώτες που έχουν εγκατασταθεί σε Βόλο και Στεφανοβίκειο, είναι έμπρακτη απόδειξη της εμπλοκής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που δημιουργεί νέους μεγάλους κινδύνους για το λαό μας.

Απαιτούμε την άμεση αποχώρηση των Αμερικανονατοϊκων στρατιωτών από το Βόλο και το Στεφανοβίκειο.

Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους ενάντια σε άλλους λαούς. Να επιστρέψουν άμεσα, όλες οι ελληνικές στρατιωτικές αποστολές, που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε στο εξωτερικό.

Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι που γίνονται για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και σκορπούν τον θάνατο, και προσφυγιά.

Καμία αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου, να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 10 Γενάρη και ώρα 18:30, στο λιμάνι του Βόλου, ενάντια στην παρουσία του Αμερικάνικου πλοίου «USS Carson City», του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.  

Να απαιτήσουμε να μη γίνει ο Βόλος, η Μαγνησία, η χώρα μας, πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ιταλία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε περιφέρειες λόγω ξηρασίας #Ιταλία - https://t.co/RMfswR3QEz -

  • Κορωνοϊός: Μάχη με το χρόνο για τις επικαιροποιημένες #δόσεις #δόσεις - https://t.co/NUnCgmNYE1 -

  • Η Ζ. Μακρή στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για τον Μετασχηματισμό της Εκπαίδευσης - https://t.co/WiGuSuX9du… -

"Αλιεύοντας" την είδηση