Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Άνωθεν εντολές ή απλά ένας «κακός» αστυνομικός;
Άνωθεν εντολές ή απλά ένας «κακός» αστυνομικός;

Άνωθεν εντολές ή απλά ένας «κακός» αστυνομικός;

Κάθε Τετάρτη 16.00-17.00 στο Βόλου οι Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στους πλειστηριασμούς στις και τις , βάζουν το δίκαιο και την πατρίδα πάνω από τον εαυτό τους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Συνήθως, έως την περασμένη Τετάρτη, “τα όργανα της τάξεως”, τουλάχιστον εδώ στο Βόλο, κρατούσαν χαμηλό προφίλ χωρίς να προκαλούν τους πολίτες και γενικά όλους όσους εναντιώνονται στην του Συντάγματος και μέσω αυτής στην αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων…Και λέμε συνήθως γιατί αυτή την Τετάρτη 08-03- το σκηνικό άλλαξε.

Ο επικεφαλής (;) της αστυνομικής δύναμης που αριθμούσε συνολικά τέσσερα άτομα, αγνοώντας (εσκεμμένα;) το νόμο που ορίζει ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού είναι ανοιχτή σε όλους, αρχικά εμπόδισε συναγωνιστές που ζήτησαν να δουν την άδεια της συμβολαιογράφου (χωρίς άδεια από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο δεν μπορεί να γίνει πλειστηριασμός) και στη συνέχεια άρχισε να ειρωνεύεται και να προκαλεί τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές χρησιμοποιώντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα χωρίς λόγο, θαρρείς και ήταν εντεταλμένος της τράπεζας.

Φορώντας πολιτικά και αρνούμενος να δηλώσει τα στοιχεία του, ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες ότι όντως είναι , αποκάλεσε εν ολίγοις τους πολίτες της αίθουσας “χαραμοφάηδες” και με την απειλητική του στάση προσπάθησε να μας εκφοβίσει. Δεν αναρωτήθηκε, όμως, ούτε στιγμή μήπως με αυτή τη συμπεριφορά του ευνοεί την τέλεση πράξεων τοκογλυφίας, ούτε βέβαια αναλογίστηκε μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον χρόνο του για τη δίωξη πραγματικών εγκληματιών κι όχι υγιώς διαμαρτυρόμενων πολιτών. Για προβληματισμό ως προς το εάν αυτός και οι συνάδελφοί του πρέπει να στηρίζουν κυβέρνηση εχθρική προς τον λαό ούτε λόγος βέβαια. Νομίζει ότι “κάνει τη δουλειά του”, όπως και οι συνεργαζόμενοι με τις συμβολαιογράφοι…

Ενεργώντας ως γνήσιος εκφραστής των κατοχικών δυνάμεων (ενδεχομένως χωρίς να το συνειδητοποιεί ούτε ο ίδιος μάλλον) πήρε την απάντηση που του άξιζε από τους πολίτες…ένα μάθημα αξιοπρέπειας, μαχητικότητας και ενότητας που θα του μείνει αξέχαστο και θα το μεταφέρει στους εντολείς του.

Παρόμοιο μάθημα πήραν και οι συμβολαιογράφοι ή όπως, δια του λόγου του προέδρου του ΣΣ Εφετείου Θεσσαλίας, αυτοχαρακτηρίζονται …”δήμιοι” της διαδικασίας. «ΑυτοΣτιγματισμός!»

Ο πλειστηριασμός φυσικά κατέστη άγονος. Εκπρόσωπος της επισπεύδουσας τράπεζας Πειραιώς ή άλλος πλειοδότης δεν παρέστη. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου (επαγγελματικό ακίνητο) ήταν εκεί μαζί μας και τα στοιχεία που μας έδωσε για την τοκογλυφική συμπεριφορά της ανακεφαλαιοποιημένης με χρήματα του Ελληνικού Λαού Τράπεζας σοκάρουν! Για ένα χρέος περίπου 500.000 του έβαλαν έξοδα φακέλου της τάξης των 250.000 με αποτέλεσμα το συνολικό χρέος να εκτοξευθεί. Όπως φαίνεται για μία ακόμη φορά, οι αγνοώντας τις σαφείς εδώ και χρόνια σε βάρος τους αποφάσεις του Αρείου Πάγου κι έχοντας την κάλυψη των υπαλλήλων τους πολιτικών (από όλο το πολιτικό φάσμα) συνεχίζουν να εξαθλιώνουν τους πολίτες. Ο μόνος που μπορεί να τις σταματήσει είναι ο λαός μας ενωμένος!

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Βόλου και της υπόλοιπης Μαγνησίας σε εναντίον του κατοχικού καθεστώτος που επιδιώκει την εξόντωση μας!

Καλούμε όλους τους κατοίκους του Βόλου και της υπόλοιπης Μαγνησίας στην υπεράσπιση της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Λαού κάθε Τετάρτη 16.00-17.00 στο Βόλου!

Τέλος, καλούμε την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας στο εξής να προσέχει ποιους αστυνομικούς στέλνει στο Ειρηνοδικείο Βόλου αν δεν επιδιώκει την . Εκτός κι αν εκτελεί άνωθεν εντολές της κατοχικής διοίκησης.

, 10 Μαρτίου

Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στους πλειστηριασμούς στις και τις

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στα "κόκκινα" ο #υδράργυρος #υδράργυρος - https://t.co/pxt6tJsiYP -

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

  • Νεκρός ο 31χρονος αγνοούμενος Ανδρέας Μποτονάκης #ΑνδρέαςΜποτονάκης - https://t.co/FC1rsNO6qX -

"Αλιεύοντας" την είδηση