Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση – διαμαρτυρία της Νίκης Βόλου στο βόλεϊ
Ανακοίνωση – διαμαρτυρία της Νίκης Βόλου στο βόλεϊ

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία της Νίκης Βόλου στο βόλεϊ

 

 

Αξιότιμοι Κύριοι,στο ίδιο έργο θεατής βρέθηκε η ομάδας μας, το Σάββατο 16/2/2019, στο εκτός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών με αντίπαλο τη Νίκαια Λάρισας, αφού ηττήθηκε με 3-1 σετ χάριν της κάκιστης διαιτησίας, η οποία με τις αποφάσεις, κυρίως, του α΄ διαιτητή της αναμέτρησης καταδίκασε την ομάδα μας σε ήττα.

Δεν θα σταθούμε τόσο στα διαιτητικά λάθη (το μέσα ως δια μαγείας γινόταν έξω, το φιλέ «κουνιόταν» μόνο από τις αθλήτριες μας, οι «τέσσερις» μπάλες πήγαιναν «σύννεφο»,οι υποδείξεις της β΄διαιτητή αγνοούνταν επιδεικτικά, πάντοτε εις βάρος μας, κ.α.) γιατί μπορεί ενίοτε να είναι και ανθρώπινα, αν και, όπως λέει και ο σοφός μας λαός, λάθος που επαναλαμβάνεται παύει να είναι λάθος. Άλλωστε για τρίτη φορά φέτος μας σφυρίζει ο εν λόγω και το ξέρουμε καλά. Κατανοούμε επίσης την εν γένει «ανάγκη» των διαιτητών να κερδίσει η ομάδα της πόλης τους, αν και το γεγονός αυτό, στην πόλη της Λάρισας, τείνει, πλέον, να γίνει εθιμικό δίκαιο.

Αυτό που δεν κατανοούμε όμως και έχουμε υποχρέωση να στηλιτεύουμε για την πρόοδο και του αθλήματος είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά του προς το πρόσωπο των αθλητριών της ομάδας μας, αφού ο α΄ πέρα από τις που καταλόγισε στην αρχηγό της ομάδας μας, επειδή τόλμησε, βάσει του κανονισμού, να του ομιλήσει, είχε και διάχυτη την ειρωνεία στο τσεπάκι του προς τις αθλήτριες μας κι επιπλέον ανέχθηκε τη χυδαία και υβριστική συμπεριφορά αντιπάλου αθλήτριας προς τις αθλήτριες της Νίκης σε κάθε νικηφόρο της πόντο και μοιραία άκουσε στο τέλος του αγώνα και «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Επειδή, εδώ και 49 έτη, το τμήμα Βόλλευ της Νίκης Βόλου κρατάει τη σημαία του αθλήματος πολύ ψηλά και δεν ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές, αντιθέτως απαιτεί σεβασμό, ευγενικά ζητούμε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από μελλοντικό ορισμό του σε παιχνίδια της ομάδας μας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση