Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση Δ. Βόλου προς τα καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος
Ανακοίνωση Δ. Βόλου προς τα καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ανακοίνωση Δ. Βόλου προς τα καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος

Σς γνωρίζουμε ότι στον κνονισμό ς ανακύκλωσης του Δήμου που έχει ψηφιστεί με την υπ΄αριθμ. 733/2011 ΑΔΑ:ΒΟΝΜΩ964Α5 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθορίζονται οι υποχρεώσεις των καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος , άρθρο 9 “…….στα κάθε είδους στο Υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία παρατηρείται μεγάλη παραγωγή κάθε μορφής απορριμμάτων ( οργανικών ουσιών, συσκευασιών κ.λπ. ) οφείλουν να συσκευάζουν σε ανθεκτικούς σάκους τα ευπαθή και δύσοσμα απόβλητα να κλείνουν καλά τους σάκους και να τους τοποθετούν στους κάδους σε διάστημα μίας ώρας προ της προγραμματισμένης ς…..(άρθρο 10)…….οι υπεύθυνοι για τα πάσης φύσεως απορρίμματα συσκευασίας (χαρτοκιβώτια, ξυλοκιβώτια κ.λπ.) υποχρεούνται να έχουν ελαχιστοποιήσει τον όγκο τους δια της πιέσεως, περιδέσεως κ.λπ.

Τα που χρησιμοποιούν Κοινοχρήστους και Δημοτικούς χώρους, οφείλουν να διατηρούν τους χώρους καθαρούς με ίδια μέσα και με την τοποθέτηση καλαίσθητων δοχείων απορριμμάτων, ανεξάρτητα από το ς του Δήμου.

Σε περίπτωση παραβάσεων η Υπηρεσία μας θα αναγκαστεί να εφαρμόσει τον κανονισμό καθαριότητας και ανακύκλωσης (άρθρο 33 ) του Δήμου .

Άς καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή προς όφελος των Δημοτών και των επισκεπτών της πόλη μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση