Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Ανακοίνωση της προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας
Ανακοίνωση της προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας

Ανακοίνωση της προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας

 

Σε κρίση μεγαλομανίας, που προφανώς οφείλεται στην άγνοιά της σε θέματα Αυτοδιοίκησης, η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου , Νατάσσα , θέλησε ουσιαστικά να καταργήσει το ρόλο των Τοπικών Συμβουλίων, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν γνώμη για τα πράγματα της πόλης και μάλιστα αντίθετη με τη δική της.

Έτσι, με έκπληξη την ακούσαμε σε ραδιοφωνική της , να κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή γιατί έφερε το θέμα των οδών και προς συζήτηση και έκφραση γνώμης στα Τοπικά Συμβούλια Νέας Ιωνίας και , τα οποία απαξίωσε με τρόπο που δεν την τιμά και την εμφανίζει να φάσκει και να αντιφάσκει, όταν κάνει λόγο για μονομερείς αποφάσεις και έλλειψη διαβούλευσης από την πλειοψηφία του Δήμου .

Σε κάθε περίπτωση αποδοκιμάζουμε ως μη ανταποκρινόμενη στην πραγματικότητα την συμπεριφορά της κ. , που μόνο ως εκδήλωση αντιπολιτευτικής μανίας, από την πλευρά της, εξηγείται, στην ασθμαίνουσα προσπάθειά της να αναβαθμιστεί, έστω και για λίγο, ο περιορισμένος ρόλος που της επιφύλαξε ο λαός της πόλης μας με την ψήφο του.

Αν και κατά καιρούς επαίρεται για τα της, είμαστε πρόθυμες να την ενημερώσουμε για τον σημαντικό ρόλο και τις αρμοδιότητες, τόσο τις δικές μας ως Προέδρων, όσο και των Τοπικών Συμβουλίων, που εκφράζουν και ακέραια τη βούληση των συμπολιτών μας.

Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας

Σοφία Μαχαίρα

Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βόλου

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση