Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ
Ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ

Ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ

 

Συνεχείς σπόντες χωρίς κμία και με μεγάλη εμπάθεια στοχεύοντας τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας  Πλαστάρα Τρύφων, γίνονται από μερίδα του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.

Καταλάβετέ το! Η ΟΕΒΕΜ κατεβαίνει για τις του Επιμελητηρίου αυτόνομα και δεν είναι τσόντα κανενός.

Η Ομοσπονδία είναι πράγματι σε με όλες εκείνες τις δυνάμεις των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων οι οποίες βάζουν πρώτα το Βόλο, τα συμφέροντα της ς και δεν χειραγωγείται ούτε ποδηγετείται. Άλλωστε οι έως τώρα δράσεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο έχουν καταδείξει ότι μπροστά μπαίνει το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΩ, οι αποφάσεις της λαμβάνονται πάντα συλλογικά και όχι ατομικά, ενώ οι συνεχής συσκέψεις ευρύτατης κλίμακας στην Ομοσπονδία έχουν αγκαλιαστεί από την πλειονότητα των ΕΒΕ, πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα της ς και όχι της συντεχνίας.

Κάτω από αυτή τη η ΟΕΒΕΜ θα κατέλθει στις επερχόμενες του Επιμελητηρίου αυτόνομη, ανεξάρτητη και πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολλών και όχι των ολίγων.

Κάτω από αυτή τη λογική καλούμε αυτή τη μικρή μερίδα των Μμε οι οποίοι φαντάζονται συμμαχίες πάνω ή κάτω από το τραπέζι να επιστρέψουν στην ωμή πραγματικότητα και με τις τοποθετήσεις τους ή τα γραπτά τους να μην δημιουργούν καταστάσεις, προβληματισμούς ή ερωτηματικά τα οποία δεν υφίστανται.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας μέσα από τις καταστατικές διαδικασίες θα οδηγηθεί στα που πρέπει ( επικεφαλής Συνδυασμού ο οποίος ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί ακόμα) καθώς επίσης και τις προτάσεις της για την λειτουργία του Επιμελητηρίου είτε σε τοπικό είτε σε περιφερειακό επίπεδο με έδρα τον Βόλο. Άλλωστε για όσους παρακολουθούν πραγματικά τις δράσεις της ΟΕΒΕΜ όλα τα παραπάνω είναι απολύτως γνωστά…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση