Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο  
Ανακοίνωση ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο  

Ανακοίνωση ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο  

 

 

Σαράντα τρία  χρόνια μετά την ηρωική του πολυτεχνείου ο αγώνας για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία συνεχίζεται.

Τότε, απέναντι στον αγώνα της ς και του λαού βρισκόταν μια φαινομενικά πανίσχυρη χούντα. Σήμερα απέναντι μας βρίσκονται οι διεθνείς και ντόπιες δυνάμεις που επιβάλουν σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδηγούν στην και στη φτώχεια.

Οι μάχες που η κυβέρνηση και η κοινωνία θα συνεχίσουν να δίνουν εμπνέονται από τον αγώνα που κορυφώθηκε στο και οδήγησε στην ανατροπή του χουντικού καθεστώτος.

Η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, η προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και την ξένη επιτροπεία, η μάχη για να ανατραπούν οι πολιτικές της λιτότητας, να αποκρουστεί η ακροδεξιά βαρβαρότητα και να οικοδομηθούν τα αγωνιστικά μέτωπα και οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν στην της δημοκρατίας, της ανάπτυξης και της κοινωνικής αναδιανομής είναι τα νήματα που μας συνδέουν με τον αγώνα εκείνου του ματωμένου Νοέμβρη.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν μαζικά μέρος στην και πορεία που διοργανώνουν οι φοιτητικοί , και συνδικαλιστικοί φορείς την Πέμπτη στις 5 μμ στο Θόλο του .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση