Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο  
Ανακοίνωση ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο  

Ανακοίνωση ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο  

 

 

Σαράντα τρία  χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση του πολυτεχνείου ο αγώνας για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία συνεχίζεται.

Τότε, απέναντι στον αγώνα της νεολαίας και του λαού βρισκόταν μια φαινομενικά πανίσχυρη χούντα. Σήμερα απέναντι μας βρίσκονται οι διεθνείς και ντόπιες δυνάμεις που επιβάλουν σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδηγούν στην ανεργία και στη φτώχεια.

Οι μάχες που η κυβέρνηση και η κοινωνία θα συνεχίσουν να δίνουν εμπνέονται από τον αγώνα που κορυφώθηκε στο Πολυτεχνείο και οδήγησε στην ανατροπή του χουντικού καθεστώτος.

Η στους πρόσφυγες, η προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και την ξένη επιτροπεία, η μάχη για να ανατραπούν οι πολιτικές της λιτότητας, να αποκρουστεί η ακροδεξιά βαρβαρότητα και να οικοδομηθούν τα αγωνιστικά και οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν στην Ευρώπη της δημοκρατίας, της ανάπτυξης και της κοινωνικής αναδιανομής είναι τα νήματα που μας συνδέουν με τον αγώνα εκείνου του ματωμένου Νοέμβρη.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν μαζικά μέρος στην και που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι, και συνδικαλιστικοί φορείς την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 5 μμ στο Θόλο του Πανεπιστημίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση