Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση N.E. ΣYΡIZA Μαγνησίας για την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού
Ανακοίνωση N.E. ΣYΡIZA Μαγνησίας για την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού

Ανακοίνωση N.E. ΣYΡIZA Μαγνησίας για την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού απευθύνουμε μήνυμα ς στους εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες που εκδιώκονται από την τους λόγω πολέμου και ς, σε όλους όσοι υφίστανται λόγω χρώματος, φύλου, εθνικότητας, θρησκείας και σεξουαλικής προτίμησης.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις όλες τις συλλογικότητες και τους στο νομό μας που έχουν έμπρακτη αλληλέγγυα δράση στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο χώρο του ΜΟΖΑ.

Χαιρετίζουμε τη στάση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης ς, μέλη της οποίας καθημερινά ασχολούνται με την επίλυση των προβλημάτων των προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή μας.

Θεωρούμε πως η στάση της σημερινής κυβέρνησης συνέβαλε αποφασιστικά στο να αντιμετωπίσει η ελληνική το μεγάλο κύμα προσφύγων που πέρασαν από τη χώρα μας με τρόπο που ανέδειξε τις αξίες της ς και του ανθρωπισμού.

Στεκόμαστε απέναντι στην Ευρώπη Φρούριο και στο κλίμα φόβου που καλλιεργείται στους ευρωπαϊκούς λαούς και αγωνιζόμαστε για μια πραγματικής ς, ισονομίας και ελευθερίας για όλους και όλες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση