Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Ανακοίνωση N.E. ΣYΡIZA Μαγνησίας για την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού
Ανακοίνωση N.E. ΣYΡIZA Μαγνησίας για την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού

Ανακοίνωση N.E. ΣYΡIZA Μαγνησίας για την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού απευθύνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες που εκδιώκονται από την πατρίδα τους λόγω πολέμου και φτώχειας, σε όλους όσοι υφίστανται λόγω χρώματος, φύλου, εθνικότητας, θρησκείας και σεξουαλικής προτίμησης.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις όλες τις συλλογικότητες και τους πολίτες στο νομό μας που έχουν έμπρακτη αλληλέγγυα δράση στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο χώρο του ΜΟΖΑ.

Χαιρετίζουμε τη στάση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Μαγνησίας, μέλη της οποίας καθημερινά ασχολούνται με την επίλυση των προβλημάτων των προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή μας.

Θεωρούμε πως η στάση της σημερινής κυβέρνησης συνέβαλε αποφασιστικά στο να αντιμετωπίσει η ελληνική το μεγάλο κύμα προσφύγων που πέρασαν από τη χώρα μας με τρόπο που ανέδειξε τις αξίες της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

Στεκόμαστε απέναντι στην Φρούριο και στο φόβου που καλλιεργείται στους ευρωπαϊκούς λαούς και αγωνιζόμαστε για μια πραγματικής ισότητας, ισονομίας και ελευθερίας για όλους και όλες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

"Αλιεύοντας" την είδηση