Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Ανακοίνωση- Καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων Ο. Τ. Α Μαγνησίας
Ανακοίνωση- Καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων Ο. Τ. Α Μαγνησίας

Ανακοίνωση- Καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων Ο. Τ. Α Μαγνησίας

 

Το πρόσφατο περιστατικό, με το εργατικό που συνέβη σε στο οποίο επέβαιναν υπάλληλοι του Δήμου Αλμυρού (με απαρχαιωμένο, επικίνδυνο που δεν έχει περάσει , όπως ομολόγησε δημόσια ο κ. Δήμαρχος) και στο οποίο από θαύμα δεν θρηνήσαμε επιβεβαιώνει κάτι πολυ απλό: την εγκληματική ορισμένων Δημάρχων, εργοδοτών, απέναντι πρωτίστως στους Δημότες και τους εργαζόμενους του Δήμου του.

Αντί να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των τοπικών κοινωνιών καθυβρίζοντας και απαξιώνοντας το προσωπικό, να αναγνωρίσουν την τεράστια ευθύνη που έχουν για να εξασφαλίζουν τον στοιχειώδη έλεγχο του στόλου οχημάτων και την επάρκεια του εξοπλισμού των υπηρεσιών τους.

Το πολιτικό θράσος με το οποίο αντιμετώπισαν και τις πρόσφατες δικαστικές περιπέτειές τους, οι οποίες τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα, δεν μπορεί να επαναληφθεί και τώρα, με αυτό το τραγικό συμβάν. Ίσως είναι η καλύτερα να σιωπήσουν και να ανταποκριθούν στις ευθύνες που ανέλαβαν με την εκλογή τους

Το Συνδικαλιστικό Κίνημα θα αναδείξει σε Πανελλαδικό επίπεδο τέτοια περιστατικά αδιαφορίας, αγωνιζόμενο πάντα στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση