Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση -καταγγελία Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Μαγνησίας
Ανακοίνωση -καταγγελία Συλλόγου εργαζομένων  ΟΤΑ νομού Μαγνησίας

Ανακοίνωση -καταγγελία Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Μαγνησίας

                                                 

Στο ίδιο θεατές . Όποιος διαφωνεί μαζί μας στη «πυρά»!!!!!

Η του συναδέλφου Στάθη Χαλαστάρα , γιατί περί ς πρόκειται και όχι περί   απλής , αθώας ς , όπως προσπαθεί μάταια να μας εξηγήσει η δημοτική αρχή , παραδεχόμενη εμμέσως πλην σαφώς , στο υστερόγραφο της ς της , το λόγο της ς . Ο που αυτή έγινε αυτό καταδεικνύει , τη «πρεμούρα σας» να φύγει μακριά από το αντικείμενο που ασχολούταν ο συγκεκριμένος συνάδελφος γιατί κυριολεκτικά έβγαλε στη φόρα την ένδεια σας σε επιχειρήματα για την «διαμόρφωση» της οδού .

Φυσικά «κύριοι» της δημοτικής αρχής και δεν μετακινείται εκτός Βόλου , φυσικά και η Αγχίαλος είναι Δημοτική Ενότητα του Δήμου Βόλου , αλλά αυτό έγινε γιατί δεν έχετε το δικαίωμα μετακίνησης εκτός Βόλου , αν το είχατε και αυτό θα πράττατε . Αυτό μας δείχνει η μέχρι τώρα τακτική σας .Πας μη Έλλην ….βάρβαρος .

Δε ξεχνάμε τις «αθώες»  μετακινήσεις  προς τη , όσων δεν ήταν αρεστοί σε σας, αλλά και το σκεπτικό σας γι΄αυτές . Καθαρά τιμωρητικές .

Εξάλλου τυχαίες ήταν οι μετακινήσεις τόσων υπαλλήλων;

Τυχαία είναι η αποδυνάμωση της Πολεοδομίας (η οποία και με την τελευταία μετακίνηση προϊσταμένης τμήματός της, έχει χάσει πολλά έμπειρα στελέχη της);

Τυχαία ήταν και η μετακίνηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρασίνου….

Και ενώ οι συνάδελφοι , ΟΛΟΙ , σας δείχνουν καθημερινά , με την αυταπάρνηση τους , όπως τώρα πρόσφατα το Προσόδων και το Ταμείο , ότι υπερβάλλουν εαυτούς , εσείς δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό για τις πράξεις σας .

Ζούμε όλοι σ΄αυτή τη πόλη , κάνουμε την δουλειά μας όπως πρέπει, είτε στον εργασιακό μας  χώρο είτε σαν ενεργοί και κανείς δεν θα μας εμποδίσει σ΄αυτό.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση