Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Ανακοίνωση -καταγγελία Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Μαγνησίας
Ανακοίνωση -καταγγελία Συλλόγου εργαζομένων  ΟΤΑ νομού Μαγνησίας

Ανακοίνωση -καταγγελία Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Μαγνησίας

                                                 

Στο ίδιο θεατές . Όποιος διαφωνεί μαζί μας στη «πυρά»!!!!!

Η του συναδέλφου Στάθη Χαλαστάρα , γιατί περί δίωξης πρόκειται και όχι περί   απλής , αθώας μετακίνησης , όπως προσπαθεί μάταια να μας εξηγήσει η , παραδεχόμενη εμμέσως πλην σαφώς , στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης της , το λόγο της μετακίνησης . Ο που αυτή έγινε αυτό καταδεικνύει , τη «πρεμούρα σας» να φύγει μακριά από το αντικείμενο που ασχολούταν ο συγκεκριμένος συνάδελφος γιατί κυριολεκτικά έβγαλε στη φόρα την ένδεια σας σε επιχειρήματα για την «διαμόρφωση» της οδού .

Φυσικά «κύριοι» της δημοτικής αρχής και δεν μετακινείται εκτός , φυσικά και η είναι Δημοτική Ενότητα του Δήμου , αλλά αυτό έγινε γιατί δεν έχετε το δικαίωμα μετακίνησης εκτός Βόλου , αν το είχατε και αυτό θα πράττατε . Αυτό μας δείχνει η μέχρι τώρα τακτική σας .Πας μη Έλλην ….βάρβαρος .

Δε ξεχνάμε τις «αθώες»    προς τη σήραγγα, όσων δεν ήταν αρεστοί σε σας, αλλά και το σκεπτικό σας γι΄αυτές . Καθαρά τιμωρητικές .

Εξάλλου τυχαίες ήταν οι τόσων υπαλλήλων;

Τυχαία είναι η αποδυνάμωση της Πολεοδομίας (η οποία και με την τελευταία προϊσταμένης τμήματός της, έχει χάσει πολλά έμπειρα στελέχη της);

Τυχαία ήταν και η του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρασίνου….

Και ενώ οι συνάδελφοι , ΟΛΟΙ , σας δείχνουν καθημερινά , με την αυταπάρνηση τους , όπως τώρα πρόσφατα το Προσόδων και το Ταμείο , ότι υπερβάλλουν εαυτούς , εσείς δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό για τις πράξεις σας .

Ζούμε όλοι σ΄αυτή τη πόλη , κάνουμε την δουλειά μας όπως πρέπει, είτε στον εργασιακό μας  χώρο είτε σαν ενεργοί πολίτες και κανείς δεν θα μας εμποδίσει σ΄αυτό.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διέρρηξε το σπίτι της πρώην και το βιντεοσκόπησε #διάρρηξη - https://t.co/8PMtnPTdCy -

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση