Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση για την 17 Νοέμβρη
Ανακοίνωση για την 17 Νοέμβρη

Ανακοίνωση για την 17 Νοέμβρη

Πέρσν 43 χρόνια από την ηρωική της νεολαίας και του λαού στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του '73. Η στις 17 Νοέμβρη ήταν το επιστέγασμα και η κορύφωση της αγωνιστικής πορείας της νεολαίας και του ελληνικού λαού.

43 χρόνια μετά, το κυρίαρχο σύνθημα εκείνης της εξέγερσης παραμένει επίκαιρο: ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ο Αγώνας συνεχίζεται. Παλεύουμε για την ανατροπή των πολιτικών λιτότητας που συνεχίζουν να επιβάλουν η ΕΕ το ΔΝΤ και η Κυβέρνηση. Διεκδικούμε η Παιδεία, η Υγεία, η Κοινωνική ασφάλιση να είναι πραγματικά κοινωνικά αγαθά.

Ενωτικά, μαζικά;, αγωνιστικά συμμετέχουμε στην πορεία που καλούν οι φοιτητικοί σύλλογοι από το «θόλο» του Πανεπιστημίου την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, 5 μμ.

Κατάθεση στεφανιών την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 12 το μεσημέρι στο ()

Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Εκπαιδευτικών Α'βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας
Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ
Εργατικό Κέντρο Βόλου

Το Σωματείο υγειονομικού προσωπικού ν. Μαγνησίας

Σαραντατρία χρόνια μετά από την ηρωϊκή εξέγερση, το Πολυτεχνείο ΖΕΙ και μας καθοδηγεί.

Τα ταξικά-ανατρεπτικά-αντιϊμπεριαλιστικά συνθήματα του Πολυτεχνείου για «Ψωμί -Παιδεία-Ελευθερία» είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

Αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωες που πρόταξαν τα στήθη τους μπροστά στα τανκς της αμερικανοκίνητης χούντας και συμμετέχουμε δυναμικά στην πορεία διαμαρτυρίας που έχει οργανωθεί από την Εκπαιδευτική και τη Φοιτητική Κοινότητα την Πέμπτη 17 ΝΜΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 6 μμ, με αφετηρία το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση