Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία
Ανακοίνωση  Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία

Ανακοίνωση Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ,μεταφέρθηκε με ευθύνη της πλειοψηφίας σε εντελώς ακατάλληλο χώρο για να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες.

Η Περιφερειακή Αρχή επιδίδεται δυστυχώς σε επικοινωνιακές φιέστες αυτος με επίκεντρο μια υποθετική έργων ς που το μόνο που αντανακλούν είναι η εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει και η απαρχαιωμένη αντίληψη για την καθώς και για το ρόλο της αυτοδιοίκησης .

Το συμπέρασμα του απολογισμού είναι η παταγώδης απουσία οράματος για τη Θεσσαλία και συγκεκριμένων στόχων που να αφορούν στην πραγματική ευημερία των Θεσσαλών ( εισόδημα, απασχόληση , προστιθέμενη αξία) . Ο κ. Αγοραστός και οι Αντιπεριφερειάρχες του παρουσιάστηκαν ως …καλοί δπεραιωτές, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την αδυναμία παραγωγής πολιτικής προστιθέμενης αξίας , που θα αναδείκνυε τη σημασία του θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας .

Παρουσιάστηκε μια ” μαγική εικόνα ” πληθς έργων με έργα να παρουσιάζονται ξανά και ξανά με τους συνολικούς προϋπολογισμούς με να είναι δυσδιάκριτο το έργο που επιτελείται κάθε χρόνο καθώς κι η πρόοδος των έργων. α μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν έργα που έχουν πάρει πάνω από δέκα ( 10) παρατάσεις ολοκλήρωσης.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος οποιασδήποτε απόπειρας για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και το μετασχηματισμό της ς είναι η ίδια η . Ο κ. Αγοραστός όμως λάτρης ο ίδιος της λογικής ” ενός ανδρός αρχή” , πολιτεύεται αυταρχικά και με αλαζονεία απαξιώνοντας τους υπόλοιπους φορείς και τις συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Χαρακτηριστικό της πολιτικής αισθητικής είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία μίλησε περίπου για το 80% του χρόνου των τοποθετήσεων των μελών του οργάνου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση