Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Ανακοίνωση Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία
Ανακοίνωση  Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία

Ανακοίνωση Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ,μεταφέρθηκε με ευθύνη της πλειοψηφίας σε εντελώς ακατάλληλο χώρο για να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες.

Η Περιφερειακή Αρχή επιδίδεται δυστυχώς σε επικοινωνιακές φιέστες αυτοπροβολής με επίκεντρο μια υποθετική βροχή έργων ανάπτυξης που το μόνο που αντανακλούν είναι η εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει και η απαρχαιωμένη αντίληψη για την ανάπτυξη καθώς και για το ρόλο της αυτοδιοίκησης .

Το συμπέρασμα του απολογισμού είναι η παταγώδης απουσία οράματος για τη Θεσσαλία και συγκεκριμένων στόχων που να αφορούν στην πραγματική ευημερία των Θεσσαλών ( εισόδημα, απασχόληση , προστιθέμενη αξία) . Ο κ. Αγοραστός και οι Αντιπεριφερειάρχες του παρουσιάστηκαν ως …καλοί διεκπεραιωτές, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την αδυναμία παραγωγής πολιτικής προστιθέμενης αξίας , που θα αναδείκνυε τη σημασία του θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας .

Παρουσιάστηκε μια » μαγική εικόνα » πληθώρας έργων με έργα να παρουσιάζονται ξανά και ξανά με τους συνολικούς προϋπολογισμούς με αποτέλεσμα να είναι δυσδιάκριτο το έργο που επιτελείται κάθε χρόνο καθώς κι η πρόοδος των έργων. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν έργα που έχουν πάρει πάνω από δέκα ( 10) παρατάσεις ολοκλήρωσης.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος οποιασδήποτε απόπειρας για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και το μετασχηματισμό της κοινωνίας είναι η ίδια η κοινωνία . Ο κ. Αγοραστός όμως λάτρης ο ίδιος της λογικής » ενός ανδρός αρχή» , πολιτεύεται αυταρχικά και με αλαζονεία απαξιώνοντας τους υπόλοιπους φορείς και τις συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Χαρακτηριστικό της πολιτικής αισθητικής είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία μίλησε περίπου για το 80% του χρόνου των τοποθετήσεων των μελών του οργάνου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση του Αρείου Πάγου για την άδεια Κουφοντίνα - https://t.co/LYUjcZmNoO -

  • Τιμή στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Ιγνάτιου στην Ημέρα Πολιτισμού - https://t.co/4fNd4Q62b5 -

  • Λαμπρός ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βόλο - https://t.co/r4jwQJjf9e -

"Αλιεύοντας" την είδηση