Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Ανακοίνωση ΔΕ μπάσκετ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Ανακοίνωση ΔΕ μπάσκετ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Ανακοίνωση ΔΕ μπάσκετ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937


Η Διοικούσ Επιτροπή των τμημάτων του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 με νακοίνωσή της στις 19 Απριλίου 2017 είχε προσκαλέσει κάθε ενδιαφερόμενο να ηγηθεί των ηνίων των τμημάτων , να το πράξει έως τις 8 Μαΐου 2017, ώστε να υπάρχουν περιθώρια να «κτιστούν» οι νέες ομάδες, γυναικών και ανδρών, για την αθλητική περίοδο 2017-18.

Οι λατοι «επενδυτές των ραδιοφώνων» για μια ακόμη φορά αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ίσοι με το μπόι τους, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι με τις συνεχείς αναφορές τους όλη την αγωνιστική περίοδο, το μόνο που ήθελαν να καταφέρουν ήταν να βάλουν κατά των προσπαθειών της Διοικούσας Επιτροπής ώστε να μην επιτευχθούν οι στόχοι που αυτοί είχε θέσει.

Όπου βρήκαν πρόσφορο έδαφος, εντός ή εκτός ομάδας, το κατάφεραν, σε με τους διαχρονικά αντιπάλους του , οι οποίοι για μια ακόμη φορά ξεμπροστιάστηκαν.

Τα Ολυμπιακοβολιώτικα αισθήματά τους ήταν για λαϊκή κατανάλωση και για να παίρνουν καμιά πρόσκληση από τις κληρώσεις των ραδιοφωνικών εκπομπών.

Όμως, επειδή ο Βόλου είναι τεράστιο αθλητικό μέγεθος και του οποίου τη θέση στο μπάσκετ, ως Διοικούσα Επιτροπή, την βλέπουμε μόνο στην ΚΟΡΥΦΗ, καλούμε όλους τους αγνούς φίλους του, παλιούς αθλητές του, παλιούς παράγοντές του, να έλθουν κοντά στα τμήματα μπάσκετ του Συλλόγου, ακόμη και να ηγηθούν των προσπαθειών αυτών, διότι μοναδικό μέλημα ΟΛΩΝ όσων, 3 χρόνια τ, είμαστε κοντά σ΄αυτά, είναι το καλύτερο για την ομάδα μας χωρίς ηγεμονισμούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση