Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Αυτή την απόφασή σας να την θυμάστε …
Αυτή την απόφασή σας να την θυμάστε …

Αυτή την απόφασή σας να την θυμάστε …

 

Πρ΄ όλη την μάχη που δόθηκε πό τους συμβούλους των παρατάξεων της ς, “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ” (αρνητική ψήφος) της “ΕΠΙΛΟΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” (αρνητική ψήφος), της “ΛΑΣ” (αρνητική ψήφος) και του προβληματισμούς της ¨ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ¨ (παρόν-λευκό-θετική ψήφος κ. Τσοπουρίδου) ο κ. Πατσιαντάς δεν παρέστη στην συζήτηση του θέματος, αποχώρησε μετά τη λήξη του προηγούμενου επίσης σοβαρού θέματος, η Δημοτική Αρχή  έχοντας μόνο την ψήφο της πλειοψηφίας και των κ. Χαυτούρα, , κρυμμένη πίσω από τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων…πέρασε κανονιστική απόφαση για τη μονοδρόμηση των οδών Καραμπατζάκη και Ζάχου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αλλάζουν τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά στην περιοχή της Καραμπατζάκη ΑΜΕΣΑ, καθώς και στην οδό Ζάχου, με δεδομένη την εμμονή της Δημοτικής Αρχής Βόλου για σύνδεσή τους με τις οδούς και Περιφερειακό. Ταυτόχρονα η χρήση αυτών των δρόμων ως συλλεκτήριες οδοί και σύμφωνα με τις διεθνείς αναλύσεις κυκλοφοριακών φόρων, επιβαρύνονται ΑΜΕΣΑ και όλοι οι κάθετοι προς τις οδούς Ζάχου και Καραμπατζάκη οδοί.

Αυτό θα πρέπει να το ξέρουν ΟΛΟΙ στην ευρύτερη περιοχή Καραμπατζάκη και Ζάχου και φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα προβλεπόμενα για την περιοχή από τη Γενική Μελέτη Μεταφορών και το πρόσφατο εγκεκριμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της ς του Βόλου.

 

Δημότες Νέας Ιωνίας & Βόλου

 

"Αλιεύοντας" την είδηση