Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Αυτή την απόφασή σας να την θυμάστε …
Αυτή την απόφασή σας να την θυμάστε …

Αυτή την απόφασή σας να την θυμάστε …

 

Παρ΄ όλη την μάχη που δόθηκε από τους συμβούλους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ” (αρνητική ψήφος) της “ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” (αρνητική ψήφος), της “ΛΑΣ” (αρνητική ψήφος) και του προβληματισμούς της ¨ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ¨ (παρόν-λευκό-θετική κ. Τσοπουρίδου) ο κ. Πατσιαντάς δεν παρέστη στην συζήτηση του θέματος, αποχώρησε μετά τη λήξη του προηγούμενου επίσης σοβαρού θέματος, η Δημοτική Αρχή Βόλου έχοντας μόνο την ψήφο της πλειοψηφίας και των κ. Χαυτούρα, Γρηγορίου, κρυμμένη πίσω από τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων…πέρασε απόφαση για τη μονοδρόμηση των οδών και Ζάχου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αλλάζουν τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά δεδομένα στην περιοχή της Καραμπατζάκη ΑΜΕΣΑ, καθώς και στην οδό Ζάχου, με δεδομένη την εμμονή της Δημοτικής Αρχής Βόλου για σύνδεσή τους με τις οδούς Λαρίσης και Περιφερειακό. Ταυτόχρονα η χρήση αυτών των δρόμων ως συλλεκτήριες οδοί και σύμφωνα με τις διεθνείς αναλύσεις κυκλοφοριακών φόρων, επιβαρύνονται ΑΜΕΣΑ και όλοι οι κάθετοι προς τις οδούς Ζάχου και Καραμπατζάκη οδοί.

Αυτό θα πρέπει να το ξέρουν ΟΛΟΙ στην ευρύτερη περιοχή Καραμπατζάκη και Ζάχου και φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα προβλεπόμενα για την περιοχή από τη Γενική Μελέτη Μεταφορών και το πρόσφατο εγκεκριμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Πόλης του Βόλου.

 

Δημότες Νέας Ιωνίας & Βόλου

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο #αναστολήλειτουργίαςσχολείων - https://t.co/cao28Po9U1 -

  • Κραυγή διαμαρτυρίας αθλητικών συλλόγων για τις απαράδεκτες συνθήκες στο κολυμβητήριο Βόλου - https://t.co/32zCnybS6Z… -

"Αλιεύοντας" την είδηση