Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Αυτή την απόφασή σας να την θυμάστε …
Αυτή την απόφασή σας να την θυμάστε …

Αυτή την απόφασή σας να την θυμάστε …

 

Παρ΄ όλη την μάχη που δόθηκε από τους συμβούλους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ” (αρνητική ψήφος) της “ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” (αρνητική ψήφος), της “” (αρνητική ψήφος) και του προβληματισμούς της ¨ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ¨ (-λευκό-θετική ψήφος κ. Τσοπουρίδου) ο κ. δεν παρέστη στην συζήτηση του θέματος, αποχώρησε μετά τη λήξη του προηγούμενου επίσης σοβαρού θέματος, η Δημοτική Αρχή  έχοντας μόνο την ψήφο της πλειοψηφίας και των κ. Χαυτούρα, , κρυμμένη πίσω από τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων…πέρασε κανονιστική απόφαση για τη μονοδρόμηση των οδών και Ζάχου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αλλάζουν τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά δεδομένα στην περιοχή της ΑΜΕΣΑ, καθώς και στην οδό Ζάχου, με δεδομένη την εμμονή της Δημοτικής Αρχής για σύνδεσή τους με τις οδούς και Περιφερειακό. Ταυτόχρονα η χρήση αυτών των δρόμων ως συλλεκτήριες οδοί και σύμφωνα με τις διεθνείς αναλύσεις κυκλοφοριακών φόρων, επιβαρύνονται ΑΜΕΣΑ και όλοι οι κάθετοι προς τις οδούς Ζάχου και οδοί.

Αυτό θα πρέπει να το ξέρουν ΟΛΟΙ στην ευρύτερη περιοχή Καραμπατζάκη και Ζάχου και φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα προβλεπόμενα για την περιοχή από τη Γενική Μελέτη Μεταφορών και το πρόσφατο εγκεκριμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Πόλης του Βόλου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση