Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη
1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη

1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη

Επίκεντρο του αθλητισμού και της διατροφής με έμφαση στο παιδί και στους γονείς θα αποτελέσει το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, που πραγματοποιείται το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis.

Το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού είναι ένα διαδραστικό πολυγεγονός με δωρεάν είσοδο, το οποίο από τις 10:00 – 17:00 προσκαλεί κοντά του όλα τα παιδιά και τους γονείς τους.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Noesis θα υλοποιηθεί πλήθος εκδηλώσεων και εργαστηρίων για τα παιδιά (θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner κα) και για τους γονείς τους (διαλέξεις με θέματα όπως παιδική παχυσαρκία, διατροφή και άθληση, μητρικός θηλασμός, βρεφικές ανάγκες,αναπτυξιακά στάδια λόγου κτλ).


Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, από την παιδίατρο Γούμενου Ευαγγελία, σχετικά με την Επιδημική Έξαρση Ιλαράς σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, και πρόσφατα στην Ελλάδα καθώς και για τον εμβολιασμό των παιδιών.
Στόχος του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού είναι η συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ετήσιο θεσμό ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, παρουσιάζοντας τις πιο επίκαιρες εξελίξεις στο τρίπτυχο Διατροφή-Υγεία-Αθλητισμός.Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η Ιωάννα Λίλη για τους μεγάλους και ο Τιμολέων Τιραμόλας για τους μικρούς μας φίλους και φίλες!
Στην θα συμμετέχουν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά, θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους μικρούς φίλους τους.


Παρούσες 3 παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αλλά και πολλές Σχολές Χορού, οι οποίες θα παρουσιάσουν την δραστηριότητά τους με εντυπωσιακά χορευτικά.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση