Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » 1η Προκήρυξη Δράσης «Επιστήμη και Κοινωνία»
1η Προκήρυξη Δράσης «Επιστήμη και Κοινωνία»

1η Προκήρυξη Δράσης «Επιστήμη και Κοινωνία»

200 χρόνια από την Ελληνική  Επανάσταση 

Δημοσιεύθηκε η 1η Προκήρυξη της Δράσης « και Κοινωνία» με τίτλο «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».

Κύριος στόχος της Προκήρυξης είναι η στήριξη της δημόσιας ς ερευνητικών έργων ή δράσεων σχετικών με την Επανάσταση του 1821 και την επίδρασή της στη διαμόρφωση της σύγχρονης ς. Η συνολική δημόσια δαπάνη της Προκήρυξης ανέρχεται στα 1.030.000€.

Με την παρούσα Προκήρυξη εγκαινιάζεται ένας νέος κύκλος δράσεων του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την « και την Κοινωνία», που αποσκοπούν στη διάχυση της επιστημονικής γνώσης στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Η ολο της εν λόγω δράσης θα πραγματοποιηθεί το 2021, έτος ορόσημο για τη χ μας, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η σημασία της οποίας υπήρξε καταλυτική για την ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία.

Τα ενδιαφερόμενα /ΕΠ των και των ΑΣΕΙ, το ερευνητικό προσωπικό των Ερευνητικών Κέντρων και Ινστιτούτων (ΕΚ-Ι), καθώς και φυσικά πρόσωπα, υπό την προϋπόθεση ότι η πρότασή τους θα έχει γίνει αποδεκτή από αντίστοιχο Τμήμα ή Ινστιτούτο ΕΚ, να υποβάλουν προτάσεις στο πλαίσιο της παρούσας ς «200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο συνημμένο αρχείο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση