Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Υπέρ Σπέισι και Γουάινσταϊν τάσσεται ο Μόρισεϊ
Υπέρ Σπέισι και Γουάινσταϊν τάσσεται ο Μόρισεϊ

Υπέρ Σπέισι και Γουάινσταϊν τάσσεται ο Μόρισεϊ

Ο Βρετνός τργουδοποιός και πρώην ηγέτης του Βρετανικού συγκροτήματος της δεκαετίας του '80, The Smiths, Μόρισεϊ, διχάζει με την τοποθέτηση του αναφορικά με τις πολλαπλές καταγγελίες περί ουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του Αμερικανού ηθοποιού . Όπως δηλώνει ο καλλιτέχνης, ο Σπέισι «έχει δεχθεί επίθεση χωρίς λόγο», προσθέτοντας ότι είναι «γελοίο» το γεγονός ότι τελικά δεν θα συμμετάσχει στην επόμενη του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Γενικότερα, ο πρώην τραγουδιστής των Smiths σημείωσε ότι οι ορισμοί της ουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης έχουν αποκτήσει μεγάλο εύρος, με αποτέλεσμα «όποιος έχει πει απλώς ”μου αρέσεις” σε κάποιον άλλο, να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση». Μιλώντας στη γερμανική «Der Spiegel», ο 58χρονος Βρετανός, τόνισε ωστόσο πρώτα απ' όλα, ότι «ο είναι αηδιαστικός και κάθε πράξη σωματικής βίας απεχθής».

Αναφερόμενος στην περίπτωση του ηθοποιού Άντονι , ο οποίος άνοιξε «τον ασκό του Αιόλου» για τον Σπέισι, καταγγέλλοντας τον ότι τον κακοποίησε όταν ήταν μόλις 14 ετών, ο Μόρισεϊ σημείωσε ότι «ισχυρισμός του δεν του φαίνεται τόσο αξιόπιστος».

«Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ δεν βρέθηκε ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις όταν ήμουν νέος», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι είχε πάντα επίγνωση για το τι θα μπορούσε να συμβεί σε τέτοιες περιπτώσεις. «Όταν βρίσκεσαι στην κρεβατοκάμαρα κάποιου, πρέπει πάντα να έχει επίγνωση που μπορεί να οδηγήσει αυτό», προσέθεσε.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση