Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Βρέθηκε διαμελισμένο το πτώμα του Λούμπιτς- Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του
Βρέθηκε διαμελισμένο το πτώμα του Λούμπιτς- Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του

Βρέθηκε διαμελισμένο το πτώμα του Λούμπιτς- Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του

Βρέθηκε διαμελισμένη στην περιοχή της συντριβής του αεροπλάνου, στις γαλλικές Άλπεις, και ταυτοποιήθηκε η σορός του Αντρέας Λούμπιτς. Το πτώμα του συγκυβερνήτη του Airbus 320 της εταιρείας Germanwings αναγνωρίστηκε με τη μέθοδο του DNA.

Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες διεθνών μέσων ενημέρωσης η αγαπημένη του πιλότου από την οποία χώρισε περίπου ένα μήνα πριν την τραγωδία ήταν έγκυος. Η Γκόλντμπαχ, όπως την αποκαλούν διεθνή δίκτυα, ζούσε με τον Λούμπιτς στο διαμέρισμά του, ενώ όπως αναφέρουν γείτονες, τα ονόματα και των δύο βρίσκονταν στο γραμματοκιβώτιο της οικίας.

Την ίδια ώρα, γείτονας του ζευγαριού δήλωσε στην ιταλική εφ «Il Giornale» πως από τον τρόπο που ο 28χρονος κοιτούσε την Γκόλντμπαχ έμοιαζε σαν να εξαρτούσε τη ζωή του από εκείνη: «Έμοιαζε σαν όλη του η ζωή να εξαρτάται από εκείνη. Επρόκειτο να παντρευτούν σύντομα, τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει. Εκείνος της είχε κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έδειχνε ότι είχε σπάσει κάτι μεταξύ τους. Δεν ήταν σπάνιο να τους βλέπω να τσακώνονται».

 Αποκαλύψεις των Ν.Υ. Times: Ο 28χρονός είχε και προβλήματα όρασης.

Έκπληκτη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για τον Γερμανό συγκυβερνήτη. Στα στοιχεία που ήρθαν στο φως τις τελευταίες ημέρες για την ψυχο κατάσταση του Andreaw Lubitz, αλλά και την ιατρική γνωμάτευση που τον έθετε σε ιατρική , προστίθεται και το γεγονός πως παρουσίαζε προβλήματα όρασης.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα New York Times, δύο που ερευνούν την υπόθεση αναφέρουν πως ο αντιμετώπιζε πρόβλημα στα α, το οποίο ίσως και να έθετε εν αμφιβόλω την ικανότητά του να πετά. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο, αν το πρόβλημα αυτό σχετίζεται με κάποιο τρόπο με την ψυχο του κατάσταση. Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει την πιθανότητα η κατάσταση της όρασής του να οφείλεται σε ψυχοσωματικά αίτια.

Εν τω μεταξύ, και όσο εξελίσσεται οι έρευνα οι συγγενείς των 149 θυμάτων του Airbus A320, ζητούν επίμονα απαντήσεις για τα πλήρη αίτια του δυστυχήματος και το κίνητρο που οδήγησε τον Lubitz στην που σκόρπισε το θάνατο. Η αστυνομία ξεσκονίζει τα ευρήματα στα δύο σπίτια όπου διέμενε ο για περισσότερα στοιχεία που θα φωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκε στην απόφασή του.

Πηγή: koutipandoras.gr 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση