Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Βιογραφία «καίει» τον Ντ. Κάμερον
Βιογραφία «καίει» τον Ντ. Κάμερον

Βιογραφία «καίει» τον Ντ. Κάμερον

Θα μπορούσε να τιτλοφορείται και «Εργα και Ημέρες του Ντέιβιντ Κάμερον» η μη εγκεκριμένη βιογραφία του Βρετανού πρωθυπουργού που συγκλονίζει τη Γηραιά Αλβιώνα. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, τον βαθύπλουτο λόρδο Ασκροφτ, ο αρχηγός των Τόρηδων, στα νεανικά του χρόνια όταν φοιτούσε στο ιστορικό Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είχε συμμετάσχει σε ένα άκρως παράξενο τελετουργικό, που προϋπέθετε και την τοποθέτηση του γεννητικού του οργάνου στο στόμα ενός νεκρού χοίρου.

Αυτά και πολλά άλλα αποκαλύπτονται για τον ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου που τιτλοφορείται «Λέγε με Ντέιβ», και το οποίο πρόκειται να δημοσιευθεί σε σειρές από τη λαϊκή εφημερίδα Daily Mail, ενώ σύντομα θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Ο συγγραφέας αναφέρει ότι ο νεαρός Κάμερον ήταν μέλος της κλειστής λέσχης Πιρς Γκάβστον όπου, ως φαίνεται, ακολουθούνταν παράξενα τελετουργικά, ενώ υπήρχε διαρκής και υπέρμετρη ενασχόληση με σεξουαλικά θέματα. Ο λόρδος Ασκροφτ αναφέρει ότι το συμβάν με το νεκρό γουρούνι έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια τελετής μύησης του Κάμερον στη λέσχη. Μάλιστα, λέγεται ότι το συμβάν το αποκάλυψε στον συγγραφέα και πρώην συμφοιτητής του Βρετανού πρωθυπουργού στην Οξφόρδη, ο οποίος υποστηρίζει ότι διαθέτει και τα απαραίτητα φωτογραφικά ντοκουμέντα για να αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων του. Πάντως, παραμένει ασαφές ποια ακριβώς είναι η αλήθεια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέιβιντ Κάμερον ουδέποτε υπήρξε μέλος της εν λόγω λέσχης.

Η περιγραφή αυτή μπορεί να είναι η πιο εντυπωσιακή, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος του βιβλίου, αλλά δεν είναι η μόνη που θα μπορούσε να προκαλέσει ελαφρά ζαλάδα στον Βρετανό πρωθυπουργό. Ο λόρδος Ασκροφτ αναφέρει, ανάμεσα στα άλλα, ότι ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε καπνίσει ινδική στα φοιτητικά του χρόνια, ενώ ταυτόχρονα αποπειράται να προκαλέσει την κατάρρευση του κύρους του, λέγοντας ότι ένας εκ των σχεδιαστών της πολιτικής του Συντηρητικού Κόμματος, ο Λίντον Κρόσμπι, διατυμπανίζει ότι ο είναι ένας «διαπρεπής ηλίθιος».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση