Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με Boeing
Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με Boeing

Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με Boeing

ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητ το  εροδρόμιο της Καλιφόρνια;όπου  δείχνει το ιδιωτικό αεροπλάνο του Αμερικανού ηθοποιού Χάρισον Φορντ κατά την – λάθος – προσγείωση του στο της Καλιφόρνια .

Το ιδιωτικό αερο , όπως φαίνεται στο βίντεο, περνάει κυριολεκτικά δίπλα και πανω   από     της American Airlines όπου επέβαιναν  110 επιβάτες. Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση γιατί ο ηθοποιός έκανε το συγκεκριμένο λάθος, ενώ ο εκπρόσωπός του δεν έχει δεχθεί να κάνει σχόλιο συμφωνα με τα ξενα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου, με τον Χάρισον Φορντ εκείνες τις τρομακτικές στιγμές να ρωτά τον πύργο ελέγχου αν ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται κάτω του το επιβατικό αεροπλάνο. Ο Χάρισον Φορντ προσγείωσε το μονοκινητήριο αεροπλάνο του σε τροχοδιάδρομο του αεροδρομίου αντί να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο όπως τον είχαν κατευθύνει οι ελεγκτές εναέριας .

Η Πολιτική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών ς ανακοίνωσε πως οι ελεγκτές εναέριας είχαν δώσει σαφείς οδηγίες στον 74χρονο ηθοποιό να προσγειωθεί στον διάδρομο, καθώς η προσγείωση σε τροχοδιάδρομο αποτελεί ασφαλείας. Υποστηρίζουν πως ο Χάρισον Φορντ διάβασε τις οδηγίες αλλά κατέληξε να προσγειωθεί στον τροχοδιάδρομο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση