Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με Boeing
Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με Boeing

Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με Boeing

Βίντεο ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα το   της ;όπου  δείχνει το ιδιωτικό του Αμερικανού ηθοποιού Χάρισον Φορντ κατά την – λάθος – προσγείωση του στο της .

Το ιδιωτικό αεροσκάφος , όπως φαίνεται στο βίντεο, περνάει κυριολεκτικά δίπλα και πανω   από   Boeing  της American Airlines όπου επέβαιναν  110 . Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση γιατί ο ηθοποιός έκανε το συγκεκριμένο λάθος, ενώ ο εκπρόσωπός του δεν έχει δεχθεί να κάνει σχόλιο συμφωνα με τα ξενα .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου, με τον Χάρισον Φορντ εκείνες τις τρομακτικές στιγμές να ρωτά τον πύργο ελέγχου αν ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται κάτω του το επιβατικό . Ο Χάρισον Φορντ προσγείωσε το μονοκινητήριο του σε τροχοδιάδρομο του αεροδρομίου αντί να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο όπως τον είχαν κατευθύνει οι ελεγκτές εναέριας .

Η Πολιτική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ανακοίνωσε πως οι ελεγκτές εναέριας είχαν δώσει σαφείς οδηγίες στον 74χρονο ηθοποιό να προσγειωθεί στον διάδρομο, καθώς η προσγείωση σε τροχοδιάδρομο αποτελεί παράβαση ασφαλείας. Υποστηρίζουν πως ο Χάρισον Φορντ διάβασε τις οδηγίες αλλά κατέληξε να προσγειωθεί στον τροχοδιάδρομο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνέχεια Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/lYIMLxs1Ul -

  • Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών του Δήμου Νοτίου Πηλίου - https://t.co/ZiXV7tpJB0… -

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

"Αλιεύοντας" την είδηση