Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με Boeing
Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με Boeing

Βίντεο από την τρομακτική πτήση του Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να συγκρουστεί με Boeing

Βίντεο ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα το   της ;όπου  δείχνει το ιδιωτικό του Αμερικανού ηθοποιού Χάρισον Φορντ κατά την – λάθος – προσγείωση του στο της .

Το ιδιωτικό , όπως φαίνεται στο βίντεο, περνάει κυριολεκτικά δίπλα και πανω   από     της American Airlines όπου επέβαιναν  110 επιβάτες. Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση γιατί ο ηθοποιός έκανε το συγκεκριμένο λάθος, ενώ ο εκπρόσωπός του δεν έχει δεχθεί να κάνει σχόλιο συμφωνα με τα ξενα .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 13 Φεβρουαρίου, με τον Χάρισον Φορντ εκείνες τις τρομακτικές στιγμές να ρωτά τον πύργο ελέγχου αν ήταν προγραμματισμένο να βρίσκεται κάτω του το επιβατικό . Ο Χάρισον Φορντ προσγείωσε το μονοκινητήριο αεροπλάνο του σε τροχοδιάδρομο του αεροδρομίου αντί να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο όπως τον είχαν κατευθύνει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Η Πολιτική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ανακοίνωσε πως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είχαν δώσει σαφείς οδηγίες στον 74χρονο ηθοποιό να προσγειωθεί στον διάδρομο, καθώς η προσγείωση σε τροχοδιάδρομο αποτελεί ασφαλείας. Υποστηρίζουν πως ο Χάρισον Φορντ διάβασε τις οδηγίες αλλά κατέληξε να προσγειωθεί στον τροχοδιάδρομο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση