Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Βασικός φόβος των Γερμανών η κρίση στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με έρευνα
Βασικός φόβος των Γερμανών η κρίση στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με έρευνα

Βασικός φόβος των Γερμανών η κρίση στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με έρευνα

Ο βασικός των Γερμανών φέτος είναι το κόστος που θα μπορούσε να έχει για αυτούς η του ευρώ, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της γερμανικής ασφαλιστικής εταιρίας R+V που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.400 ατόμων, το «κόστος της ευρωπαϊκής ς για τον φορολογούμενο» είναι ο που επικαλείται το μεγαλύτερο μέρος των ερωτηθέντων (64%).

«Σχεδόν τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων φοβούνται ότι θα χρειαστεί να επωμισθούν τις αμαρτίες των κρατών-μελών της ΕΕ, οι οποίες βρίσκονται σε σοβαρή οικονομική κρίση» δήλωσε σε ανακοίνωση ο Μάνφρεντ Σμιτ, πολιτικός στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης και σύμβουλος της R+V.

Στη λίστα με τις βασικές ανησυχίες των Γερμανών ακολουθούν οι φυσικές (53%), η τρομοκρατία (52%) και ο φόβος ότι οι γερμανικές αρχές δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν την εισροή των αιτούντων άσυλο (50%).

Άλλη έρευνα, που διεξήχθη από το ινστιτούτο Allensbach, σε δείγμα 1.200 ατόμων, και επικεντρώθηκε στις ηλικίες 30 έως 59 ετών, έδειξε ότι οι Γερμανοί είναι «εξαιρετικά» ικανοποιημένοι με την ποιότητα ς στη χ.

Στην ερώτηση «Πώς κρίνετε την ποιότητα της ς στη », το 65% των ερωτηθέντων απάντησε «καλή» και το 26% «Πολύ καλή», με το συνολικό ποσοστό των ικανοποιημένων να ανέρχεται στο 91%.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση