Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Τραγωδία στη Ρωσία: Άνδρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε εξάχρονο αγοράκι
Τραγωδία στη Ρωσία: Άνδρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε εξάχρονο αγοράκι

Τραγωδία στη Ρωσία: Άνδρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε εξάχρονο αγοράκι

Ένας άνδρας ηλικίας 36 ετών εισέβαλε σήμερα σε παιδικό σταθμό της πόλης Ναριάν –Μάρ, η οποία βρίσκεται στον βόρειο πολικό κύκλο και σε απόσταση 1501 χιλιομέτρων από την Μόσχα και σκότωσε ένα εξάχρονο κι.

Ο άνδρας ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης συνελήφθη. Σύμφωνα με αστυνομικέ πηγές ο άνδρας δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές.

Στον παιδικό σταθμό στον οποίο συνέβη το τραγικό περιστατικό, παρότι υπήρχε φύλαξη από ιδιωτική εταιρείας ασφαλείας, ο δράστης μπήκε στο χωρίς να τον εμποδίσει κανείς.

Η ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας άσκησε για τη του μικρού αγοριού και για , ενώ ο δράστης θα εξετασθεί από ψυχιάτρους.

Την διερεύνηση της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Ανακριτικής Επιτροπής Αλεξάντρ Μπαστρίκιν.

Η εισαγγελία της περιοχής ανακοίνωσε ότι θα παράσχει κάθε στην οικογένεια του εξάχρονου αγοριού, ενώ στους γονείς των υιπων παιδιών του παιδικούς σταθμού ψυχολόγοι παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη

Πηγή της ς ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο δράστης έδινε αντιφατικές εξηγήσεις για την πράξη του.

Η πόλη Μαριάν –Μάρ είναι η μοναδική πόλη της αυτόνομης περιοχής Νενέτ και βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από την Θάλασσα του Μπάρεντς, ενώ ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός (Ουσίνσκ) βρίσκεται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων από την πόλη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση