Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Τραμπ: Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών
Τραμπ: Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών

Τραμπ: Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά από μια αναμέτρηση – θρίλερ είναι ο νέος πρόεδρος της Αμερικής, επικρατώντας της υποψηφίου των Δημοκρατικών, . Διατηρούν την πλειοψηφία στη Γερουσία οι Ρεπουμπλικανοί, πανικός στις παγκόσμιες αγορές.

Η τηλεφώνησε στον κ. Τραμπ και συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς  εξέφρασε στο γαλλικό «Europe1 » την  «έκπληξη και την απογοήτευσή του» για το των αμερικανικών εκλογών, αναγνωρίζοντας ότι  «μετά το ένα κύμα ς και στην Αμερική έφερε τελικά τον Τραμπ στον Λευκό Οικο».

Σε εξέλιξη η Τραμπ

Μετά τη νίκη του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε: “Έλαβα ένα συγχαρητήριο τηλεφώνημα από την Χίλαρι Κλίντον, συνεχάρη όλους εμάς και στην συγχαίρω κι εγώ από την πλευρά μου για τη σκληρή μάχη που έδωσε. Οφείλουμε στη Χίλαρι Κλίντον πολλά για την υπηρεσία της στα δημόσια αξιώματα.

Είναι ώρα να επουλώσουμε τις στιγμές διχασμού. Θα είμαι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς και τείνω χείρα φιλίας σε όσους δεν με υποστήριξαν και τους καλώ να εργαστούμε μαζί για το καλό της χώρας.

Θα αρχίσουμε τον επείγοντα στόχο της ανανέωσης του αμερικανικού ονείρου.

 Κάθε Αμερικανός θα έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει το όνειρό του, οι ξεχασμένοι δε θα είναι πλέον ξεχασμένοι, θα ξαναχτίσουμε , σχολεία και υποδομές οι οποίες θα είναι οι καλύτερες στον κόσμο.

Και συνεχίζει: Θα αναζητήσουμε κοινά εδάφη και όχι αντιπαλότητα, θα συμβιώσουμε ειρηνικά με όσες χώρες θέλουν να συμβιώσουν ειρηνικά μαζί μας, θα φροντίσουμε τους σπουδαίους βετεράνους της πατρίδας μας, θα αρχίσουμε ένα πρόγραμμα εθνικής ς και θα καλέσουμε τους καλύτερους να μας βοηθήσουν να ξαναχτίσουμε τη χώρα και να φτιάξουμε την ισχυρότερη οικονομία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση