Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Τραμπ: «Είμαι μια πολύ σταθερή ιδιοφυΐα»
Τραμπ: «Είμαι μια πολύ σταθερή ιδιοφυΐα»

Τραμπ: «Είμαι μια πολύ σταθερή ιδιοφυΐα»

«Χειμαρρώδης» εμφανίστηκε στο Twitter ο Ντόναλντ , στον απόηχο του θορύβου που έχει προκαλέσει το βιβλίο ««Fire and Fury: Inside the Trump White House» και το οποίο θέτει εν αμφιβόλω την πνευματική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιεχόμενο του υ, πολλά μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου εκφράζουν αμφιβολίες για τη της πνευματικής κατάστασης του ενοίκου του.

Μέσου του… αγαπημένου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο χαρακτηρίζει τον εαυτό του «μια πολύ σταθερή πνευματικά ιδιοφυΐα», κάνοντας παράλληλα έναν «απολογισμό» της πορείας του από τον επιχειρηματικό κόσμο έως την προεδρία των .

«Βασικά, κατά τη διάρκεια της ς μου, τα μεγαλύτερα πλεονετα μου ήταν ο σταθερός ψυχισμός μου και ότι είμαι πραγματικά πολύ έξυπνος. Η διεφθαρμένη θέλησε να παίξει με αυτά και, όπως όλοι ξέρουν, κατέρρευσε. Ήμουν ένας ΠΟΛΥ πετυχημένος επιχειρηματίας, έγινα ένας κορυφαίος παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών και έπειτα των (στην πρώτη μου προσπάθεια). Πιστεύω ότι αυτά με καθιστούν όχι μόνο έξυπνο, αλλά ιδιοφυή. Και μάλιστα, μια σταθερή πνευματικά, ιδιοφυία!», έγραψε χαρακτηριστικά  ο Τραμπ.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση