Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Τουλάχιστον 34 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο στη Μαδαγασκάρη
Τουλάχιστον 34 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο στη Μαδαγασκάρη

Τουλάχιστον 34 νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο στη Μαδαγασκάρη

Τουλάχιστον 34 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε μια , στη βόρεια Μαδαγασκάρη, τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη, σύμφωνα με έναν απολογισμό που ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές και τα της περιοχής.

Το λεωφορείο ξέφυγε από την του σσε μια κατηφόρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους 20 μέτρων. Αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις , εξήγησε ο αστυνομικός διευθυντής Χεριλαλατιάνα Αντριαναρισαόνα.

Οι διασώστες ανέσυραν από τα συντρίμμια δώδεκα απανθρακωμένα τα. Το κεντρικό νοσοκομείο του Ανταναναρίβο σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι άλλοι 18 από τους υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ άλλοι τέσσερις πέθαναν στο νοσοκομείο της πόλης Ανκαζόμπε όπου είχαν μεταφερθεί.

Το λεωφορείο μετέφερε περισσότερους από νεαρούς προτεστάντες από τη Σοαβιναντριάνα, μια πόλη στην κεντρική Μαδαγασκάρη, στη Μαχατζάνγκα, όπου ήταν προγραμματισμένη μια των πιστών.

Τα δυστυχήματα είναι σύνηθες φαινόμενο στη Μαδαγασκάρη, λόγω της παλαιότητας του οδικού δικτύου αλλά και των οχημάτων. Τον Ιανουάριο τουλάχιστον 47 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 22 τραυματίστηκαν όταν ανατράπηκε το φορτηγό που τους μετέφερε σε έναν γάμο.

-ΜΠΕ

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση