Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως
Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως

Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως

Η Inc. ανακοίνωσε ότι θα απολύσει έως 336 υπαλλήλους της, αριθμός που αντιστοιχεί σε περικοπή περίπου του 8% του προσωπικού της παγκοσμίως, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου για την των λειτουργιών της.

Οι ανακοινώνονται μία εβδομάδα περίπου αφότου η πάροχος υπηρεσιών μικρομπλόγκινγκ διόρισε τον συνιδρυτή της, τον 38χρονο Τζακ Ντόρσεϊ, ως μόνιμο διευθύνοντα σύμβουλό της (http://1.usa.gov/1Gbb31A). Η μετοχή του αυξήθηκε κατά 2,3% στα 29,41 δολάρια στις προσυνεδριακές συναλλαγές σήμερα.

Η εταιρία ανέφερε πως αναμένει να καταγράψει περίπου 10-20 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη αποζημιώσεων απόλυσης και 5-15 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη αναδιάρθρωσης. Τα περισσότερα από αυτά τα προ φόρων έξοδα αναδιάρθρωσης θα καταγραφούν στο τρίμηνο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

Το προσπαθεί να αναζωογονήσει τη μεγέθυνσή του μετά την ανακοίνωση των πιο πρόσφατων αποτελεσμάτων τριμήνου, τον Ιούλιο, που αποκάλυψαν την πιο αργή σε μέσους χρήστες μηνιαίως από το 2013. Η εταιρία θα δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου στις 27 Οκτωβρίου μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση