Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως
Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως

Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως

Η Inc. ανακοίνωσε ότι θα απολύσει έως 336 υπαλλήλους της, αριθμός που αντιστοιχεί σε περικοπή περίπου του 8% του προσωπικού της παγκοσμίως, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου για την αναδιάρθρωση των λειτουργιών της.

Οι ανακοινώνονται μία εβδομάδα περίπου αφότου η πάροχος υπηρεσιών μικρομπλόγκινγκ διόρισε τον συνιδρυτή της, τον 38χρονο Τζακ Ντόρσεϊ, ως μόνιμο διευθύνοντα σύμβουλό της (http://1.usa.gov/1Gbb31A). Η μετοχή του αυξήθηκε κατά 2,3% στα 29,41 δολάρια στις προσυνεδριακές συναλλαγές σήμερα.

Η εταιρία ανέφερε πως αναμένει να καταγράψει περίπου 10-20 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη αποζημιώσεων απόλυσης και 5-15 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη αναδιάρθρωσης. Τα περισσότερα από αυτά τα προ φόρων έξοδα αναδιάρθρωσης θα καταγραφούν στο τρίμηνο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

Το Twitter προσπαθεί να αναζωογονήσει τη μεγέθυνσή του μετά την των πιο πρόσφατων αποτελεσμάτων τριμήνου, τον Ιούλιο, που αποκάλυψαν την πιο αργή σε μέσους χρήστες μηνιαίως από το 2013. Η εταιρία θα δημοσιοποιήσει τα του τρίτου τριμήνου στις 27 Οκτωβρίου μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε #σκάφος στα Πευκάκια #σκάφος - https://t.co/MpNGO0pYNb -

  • Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου #ΑγίουΙωάννουτουΘεολόγου - https://t.co/kq5Z0IxfUg -

  • Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο #ΡίτσιΚιτόκο - https://t.co/Ex2LvE1fV1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση