Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως
Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως

Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του παγκοσμίως

Η Inc. νκοίνωσε ότι θα απολύσει έως 336 υπαλλήλους της, αριθμός που αντιστοιχεί σε περικοπή περίπου του 8% του προσωπικού της παγκοσμίως, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου για την των λειτουργιών της.

Οι απολύσεις ανακοινώνονται μία εβδομάδα περίπου αφότου η πάροχος υπηρεσιών μικρομπλόγκινγκ διόρισε τον συνιδρυτή της, τον 38χρονο Τζακ Ντόρσεϊ, ως μόνιμο διευθύνοντα σύμβουλό της (http://1.usa.gov/1Gbb31A). Η μετοχή του Twitter αυξήθηκε κατά 2,3% στα 29,41 δολάρια στις προσυνεδριακές συναλλαγές σήμερα.

Η εταιρία ανέφερε πως αναμένει να καταγράψει περίπου 10-20 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη αποζημιώσεων απόλυσης και 5-15 εκατομμύρια δολάρια σε κόστη ς. Τα περισσότερα από αυτά τα προ φόρων έξοδα αναδιάρθρωσης θα καταγραφούν στο τρίμηνο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

Το προσπαθεί να αναζωογονήσει τη μεγέθυνσή του μετά την των πιο πρόσφατων αποτελεσμάτων τριμήνου, τον Ιούλιο, που αποκάλυψαν την πιο αργή σε μέσους χρήστες μηνιαίως από το 2013. Η εταιρία θα δημοσιοποιήσει τα του τρίτου τριμήνου στις 27 Οκτωβρίου μετά το κλείσιμο της ς.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση