Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Την παράσταση στα Βραβεία Grammy έκλεψε η Χίλαρι Κλίντον
Την παράσταση στα Βραβεία Grammy έκλεψε η Χίλαρι Κλίντον

Την παράσταση στα Βραβεία Grammy έκλεψε η Χίλαρι Κλίντον

Χθες στα βραβεία Grammy, o Bruno Mars κέρδισε και τα 6 βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφιος, κατατροπώνοντας, έτσι, τον Jay-Z, ο οποίος είχε 8 υποψηφιότητες αλλά έφυγε, τελικά, με άδεια χέρια. Την , ωστόσο, έκλεψε η πρώην υποψήφια των δημοκρατικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, η οποία παρουσιάστηκε σε βίντεο να διαβάζει το αμφιλεγόμενο βιβλίο του Μάικλ Γουλφ “Φωτιά και Οργή”, το οποίο περιγράφει επικριτικά την κατάσταση που επικρατεί μέσα στον Λευκό Οίκο κατά τους πρώτους 9 μήνες προεδρίας του .

Το βίντεο – παρωδία, το οποίο είχε βιντεοσκοπηθεί πριν, και παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της ς των Βραβείων από τον οικοδεσπότη των Grammy, Τζέιμς Κόρντεν, αποτελεί ένα σατιρικό σκετς. Σε αυτό απεικονίζονται της σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπως ο John Legend, η Cardi B, ο Snoop Dogg και ο dj Khaled, να διαβάζουν αποσπάσματα από το πολυσυζητημένο βιβλίο ως για ένα βραβείο.

Όσο για την Χίλαρι Κλίντον, η οποία, σημειωτέον, έχασε στις του 2016 από τον , εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο να διαβάζει ένα σημείο του βιβλίου, σχετικό με τις διατροφικές συνήθειες του Αμερικάνου Προέδρου. Διαβάζει χαρακτηριστικά: «Ένας λόγος που του αρέσει να τρώει στα McDonalds: Κανείς δεν ξέρει ότι θα πάει εκεί και το έχει προμαγειρευτεί με ασφαλή τρόπο». Τότε ο Κόρντεν την επαινεί, λέγοντάς της ότι έχει το Grammy στο τσεπάκι.

Το σημείο αυτό επικρίθηκε αμέσως, με τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ να αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο Twitter: «Διαβάζοντας ένα βιβλίο με ψευδή γεγονότα στα Grammys είναι σαν (να πήρε) ένα μεγάλο βραβείο παρηγοριάς για την ήττα στις προεδρικές ». Σε tweet που ακολούθησε, μάλιστα, πρόσθεσε τα εξής: «Όσο η Χίλαρι βγαίνει στην , τόσο ο αμερικανικός λαός συνειδητοποιεί πόσο φοβερό είναι που έχει τον Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρο». Εκτός από τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε και η Νίκι Χέιλι, η Αμερικανίδα πρέσβειρα στον ΟΗΕ, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της στην ποπ μουσική. Ανέφερε, λοιπόν,στο Twitter ότι εμφάνιση της Κλίντον κατέστρεψε τα Grammy. «Τι κρίμα», συμπλήρωσε.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση