Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Την παράσταση στα Βραβεία Grammy έκλεψε η Χίλαρι Κλίντον
Την παράσταση στα Βραβεία Grammy έκλεψε η Χίλαρι Κλίντον

Την παράσταση στα Βραβεία Grammy έκλεψε η Χίλαρι Κλίντον

Χθες στ βρβεία Grammy, o Bruno Mars κέρδισε και τα 6 βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφιος, κατατροπώνοντας, έτσι, τον Jay-Z, ο οποίος είχε 8 υποψηφιότητες αλλά έφυγε, τελικά, με χέρια. Την , ωστόσο, έκλεψε η πρώην υποψήφια των δημοκρατικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, η οποία παρουσιάστηκε σε βίντεο να διαβάζει το αμφιλεγόμενο βιβλίο του Μάικλ Γουλφ “Φωτιά και Οργή”, το οποίο περιγράφει επικριτικά την κατάσταση που επικρατεί μέσα στον Λευκό Οίκο κατά τους πρώτους 9 μήνες προεδρίας του .

Το βίντεο – παρωδία, το οποίο είχε βιντεοσκοπηθεί πριν, και παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της τελετής των Βραβείων από τον οικοδεσπότη των Grammy, Τζέιμς Κόρντεν, αποτελεί ένα σατιρικό σκετς. Σε αυτό απεικονίζονται καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπως ο John Legend, η Cardi B, ο Snoop Dogg και ο dj Khaled, να διαβάζουν αποσπάσματα από το πολυσυζητημένο βιβλίο ως υποψήφιοι για ένα .

Όσο για την Χίλαρι Κλίντον, η οποία, σημειωτέον, έχασε στις εκλογές του 2016 από τον Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο να διαβάζει ένα σημείο του βιβλίου, σχετικό με τις διατροφικές συνήθειες του Αμερικάνου Προέδρου. Διαβάζει χαρακτηριστικά: «Ένας λόγος που του αρέσει να τρώει στα McDonalds: Κανείς δεν ξέρει ότι θα πάει εκεί και το φαγητό έχει προμαγειρευτεί με ασφαλή τρόπο». Τότε ο Κόρντεν την επαινεί, λέγοντάς της ότι έχει το Grammy στο τσεπάκι.

Το σημείο αυτό επικρίθηκε αμέσως, με τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ να αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στο Twitter: «Διαβάζοντας ένα βιβλίο με ψευδή γεγονότα στα Grammys είναι σαν (να πήρε) ένα μεγάλο παρηγοριάς για την ήττα στις προεδρικές εκλογές». Σε tweet που ακολούθησε, μάλιστα, πρόσθεσε τα εξής: «Όσο η Χίλαρι βγαίνει στην τηλε, τόσο ο αμερικανικός λαός συνειδητοποιεί πόσο φοβερό είναι που έχει τον Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρο». Εκτός από τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε και η Νίκι Χέιλι, η Αμερικανίδα πρέσβειρα στον , η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της στην ποπ μουσική. Ανέφερε, λοιπόν,στο Twitter ότι εμφάνιση της Κλίντον καρεψε τα Grammy. «Τι κρίμα», συμπλήρωσε.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση