Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν μετά τον θάνατο Τουρκων στρατιωτών στη Συρία
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν μετά τον θάνατο Τουρκων στρατιωτών στη Συρία

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν μετά τον θάνατο Τουρκων στρατιωτών στη Συρία

Την βθιά θλίψη του γι τον θάνατο 3 Τούρκων στρατιωτών κατά τη διάρκεια ρωσικών αεροπορικών επιχειρήσεων κατά του ΙΚ, εξέφρασε ο πρόεδρος της σίας Βλαντίμιρ Πούτιν στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ , κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού τραυματίστηκαν άλλοι 11 στρατιώτες ενώ τόσο η τουρκική όσο και η ρωσική πλευρά αναμένεται να διεξάγουν για το περιστατικό.

Πούτιν και συμφώνησαν ακόμα να εντείνουν τον συντονισμό τους σε στρατιωτικό επίπεδο στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, γνωστοποίησε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το Κρεμλίνο ανέφερε ακόμα, ότι οι Πούτιν και συμφώνησαν επιπλέον στο να προσπαθήσουν με συγκεκριμένες ενέργειες να δώσουν ώθηση στις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Αστάνα και την ενεύη, ενώ συζήτησαν και σχετικά με τις προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν για τη μεταξύ των δύο ηγετών στη σία τον Μάρτιο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση