Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Θρήνος στο σχολείο των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στις Άλπεις
Θρήνος στο σχολείο των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στις Άλπεις

Θρήνος στο σχολείο των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στις Άλπεις

Συγκλονισμένοι οι συμμθητές των 16 άτυχων πιδιών που έχασαν τη ζωή τους – όπως και οι δύο καθηγητές που τους συνόδευαν – στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα της Germanwings, στις γαλλικές .

Στο γυμνάσιο όπου φοιτούσαν οι αδικοχαμένοι ές, στην πόλη Χάλτερν της Γερμανίας, όλοι είναι σοκαρισμένοι από την αδόκητο θάνατο των 16 μικρών παιδιών και των δύο καθηγητών τους.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Γιόζεφ Κένινγκ έκανε λόγο για την πιο μαύρη μέρα στην για την πόλη του.

Ο δήμαρχος της πόλης Μπόντο Κλίμπελ δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά οι 16 παιδιών μόλις 15 ετών, όλοι τους ές που επέστρεφαν από πρόγραμμα ανταλλαγής στην .

Οι 16 έφηβοι είχαν περάσει μία εβδομάδα κοντά στη Βαρκελώνη μαζί με δύο καθηγητές τους στο πλαίσιο σχολικής ανταλλαγής και είναι μεταξύ των επιβατών του Airbus A320 που συνετρίβη στις Γαλλικές .

«Δεκαέξι παιδιά και δύο καθηγητές ήταν εκεί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι παιδιά που πηγαίνουν στην πρώτη λυκείου, ηλικίας περίπου 15 ετών», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο ισπανός καθηγητής Λίναρς ντελ Βάλες. «Έφυγαν σήμερα το πρωί», και «κάποιοι από τους καθηγητές τους εδώ γνωρίζουν την ώρα, τον αριθμό της πτήσης και το όνομα της εταιρείας», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση