Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, αλλά και ο υπουργός Υγείας της χς, Ματ Χάνκοκ.

Το γεγονός έχει προκαλέσει κύμα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τελικά το ουέστμινστερ πιθανόν να αποτελεί πραγματικά της επιδημίας, ενώ έρχεται να προστεθεί και στο γενικότερο κλίμα κριτικής κατά της κυβέρνησης για τη στάση που κρατούσε μέχρι πρόσφατα απέναντι στην επιδημία, δεδομένου ότι προέβη σε εκτεταμένα πολύ αργότερα σε σχέση με τις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τάουνινγκ Στριτ, ο Μπόρις Τζόνσον εμφάνισε ήπια συμτα χθες και αναμένεται να τεθεί σε καραντίνα.

«Εκανα το τεστ και βγήκε θετικό. Εμφάνισα ήπια συμτα που σημαίνει λίγο πυρετό και επίμονο βήχα. Συνεπώς θα συνεχίσω να εργάζομαι από το σπίτι. Θα τεθώ σε απομόνωση αλλά μην έχετε αμφιβολία ότι θα συνεχίσω χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία να επικοινωνώ με όλα τα κορυφαία στελέχη της ομάδας μου για να εξακολουθήσω να ηγούμαι της εθνικής μάχης ενάντια στον κορωνοϊό», εμφανίζεται να λέει ο Τζόνσον σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο .

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο Τζόνσον θα εξακολουθήσει να ηγείται της κυβερνητικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση του ιού μέσω τηλεδιασκέψεων.

Ενσωματωμένο βίντεο
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα από τη τάουνινγκ Στριτ θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα δεδομένου ότι πολλοί είχαν έρθει σε επαφή με τον Τζόνσον τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες.

Δεν έχει επίσης εξακριβωθεί εάν η 32χρονη σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού που είναι , υπεβλήθη σε τεστ για τον κορωνοϊό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση