Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Το τέλος του «House of Cards» ανακοίνωσε η Netflix μετά την καταγγελία σε βάρος του Κέβιν Σπέισι
Το τέλος του «House of Cards» ανακοίνωσε η Netflix μετά την καταγγελία σε βάρος του Κέβιν Σπέισι

Το τέλος του «House of Cards» ανακοίνωσε η Netflix μετά την καταγγελία σε βάρος του Κέβιν Σπέισι

Το τέλος της ς σειράς «House of Cards» που έχει συγκλονίσει την και όχι μόνο ανακοίνωσε η Netflix Inc's, μια μέρα μετά την κατά του πρωταγωνιστή της σειράς, Κέβιν Σπέισι για ουαλική .

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι η έκτη σεζόν επεισοδίων της πολύκροτης σειράς που αναμένεται να προβληθεί στις μικρές οθόνες τον Ιούνιο του θα είναι και η τελευταία. Η Netflix υπογραμμίζει, δε, ότι «είναι βαθιά προβληματισμένη» με την του ηθοποιού Αντονι Ραπ, σύμφωνα με την οποία, το 1986, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών είχε δεχτεί ουαλική από τον Σπέισι σε πάρτι στο διαμέρισμά του.

Η εν λόγω καταγγελία στάθηκε μάλιστα η αφορμή να αποκαλύψει δημοσίως ο διάσημος ηθοποιός τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Ενώ σε ανάρτησή του έγραψε μεταξύ άλλων τα εξής: «Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό στον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι εντελώς τρομοκρατημένος με αυτή την ιστορία. Ειλικρινά δεν θυμάμαι την συνάντηση, καθώς πρέπει να έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια. Ωστόσο αν συμπεριφέρθηκα έτσι όπως περιέγραψε, ζητώ μία ειλικρινή συγνώμη για την απαράδεκτη- ανάρμοστη συμπεριφορά μου, η οποία ήταν μέθης».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση