Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Το τέλος του «House of Cards» ανακοίνωσε η Netflix μετά την καταγγελία σε βάρος του Κέβιν Σπέισι
Το τέλος του «House of Cards» ανακοίνωσε η Netflix μετά την καταγγελία σε βάρος του Κέβιν Σπέισι

Το τέλος του «House of Cards» ανακοίνωσε η Netflix μετά την καταγγελία σε βάρος του Κέβιν Σπέισι

Το τέλος της πολιτικής σειράς «House of Cards» που έχει συγκλονίσει την και όχι μόνο ανακοίνωσε η Netflix Inc's, μια μέρα μετά την κατά του πρωταγωνιστή της σειράς, Κέβιν Σπέισι για ουαλική επίθεση.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι η έκτη σεζόν επεισοδίων της πολύκροτης σειράς που αναμένεται να προβληθεί στις μικρές οθόνες τον Ιούνιο του θα είναι και η τελευταία. Η Netflix υπογραμμίζει, δε, ότι «είναι βαθιά προβληματισμένη» με την του ηθοποιού Αντονι , σύμφωνα με την οποία, το 1986, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών είχε δεχτεί ουαλική επίθεση από τον Σπέισι σε πάρτι στο διαμέρισμά του.

Η εν λόγω καταγγελία στάθηκε μάλιστα η αφορμή να αποκαλύψει δημοσίως ο διάσημος ηθοποιός τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Ενώ σε ανάρτησή του έγραψε μεταξύ άλλων τα εξής: «Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό στον Άντονι ως ηθοποιό. Είμαι εντελώς τρομοκρατημένος με αυτή την ιστορία. Ειλικρινά δεν θυμάμαι την , καθώς πρέπει να έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια. Ωστόσο αν συμπεριφέρθηκα έτσι όπως περιέγραψε, ζητώ μία ειλικρινή συ για την απαράδεκτη- ανάρμοστη συμπεριφορά μου, η οποία ήταν αποτέλεσμα μέθης».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση