Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Συνελήφθη η Σούζαν Σάραντον σε πορεία κατά του Τραμπ
Συνελήφθη η Σούζαν Σάραντον σε πορεία κατά του Τραμπ

Συνελήφθη η Σούζαν Σάραντον σε πορεία κατά του Τραμπ

Μαζί με άλλες 600 γυναίκες

Συνελήφθη η διάσημη ηθοποιός , κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στην της κυβέρνησης των ΗΠΑ για το και τον διαχωρισμό παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους, που λαμβάνει χώρα στα δυτικά σύνορα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός συνελήφθη ανάμεσα σε 600 άλλες γυναίκες που πραγματοποιούσαν καθιστική διαμαρτυρία έξω από το της ς, στην Ουάσιγκτον.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ακριβή στοιχεία της αστυνομίας της Ουάσιγκτον, 576 άτομα αντιμετωπίζουν δίωξη για παράνομες , ενώ επιπρόσθετες διαδηλώσεις αναμένονται το Σάββατο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ A' Γυναικείου Ρόλου ηθοποιός για την ερμηνεία της στην «Dead Man Walking», και ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στις ταινίες «Οι μάγισσες του Ιστγουικ» και «Θέλμα & Λουίζ», ανακοίνωσε τη της μέσω Τwitter.

Επίσης, συλληφθείσα είναι και η υποψήφια των Δημοκρατικών, Πραμίλα Τζαιάπαλ, που σε δήλωση της χαρακτήρισε την Τραμπ για το ζήτημα, αμείλικτη.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν, το 1999, κατά τη διάρκεια μίας διαδήλωσης στη Νέα Υόρκη με αφορμή τον πυροβολισμό από αστυνομικό ενός άοπλου Αφροαμερικανού εφήβου.

Οι διαδηλώτριες φώναζαν συνθήματα όπως «μας νοιάζει» («we care»), αναφερόμενες στο τζάκετ με τη φράση «Δεν με νοιάζει» που φορούσε η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε κέντρο κράτησης παιδιών μεταναστών.

 

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση