Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Συνάντηση Μέρκελ με Λαγκάρντ
Συνάντηση Μέρκελ με Λαγκάρντ

Συνάντηση Μέρκελ με Λαγκάρντ

Μήνυμα ότι η στάση της γερμανικής ς όσον αφορά το ελληνικό δεν θα επηρεαστεί από τις διαρροές στον ιστότοπο Wikileaks, όπως επίσης ότι δεν επέλθει ρήξη μεταξύ ς και ΔΝΤ για το ελληνικό ζήτημα, έστειλε χθες ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μ. Γιάγκερ. Ταυτόχρονα, όμως, ξεκαθάρισε ότι σενάριο «κουρέματος» του ελληνικού χρέους δεν είναι προς συζήτηση και κάλεσε για περισσότερη δουλειά.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάγκερ, «η ακόμα περιμένει την ολοκλήρωση της ς του ελληνικού προγράμματος, Απριλίου με μέσα Μαΐου», ενώ σημείωσε ότι το Βερολίνο παραμένει αισιόδοξο για τη λύση του ελληνικού προβλήματος, αλλά έσπευσε να προσθέσει πως «χρειάζεται περισσότερη δουλειά».

Πάντως μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία των διαπραγματεύσεων και το τι θα γίνει με το έχει η που θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου σήμερα, μεταξύ της καγκελαρίου της Γερμανίας Αγκελα και της επικεφαλής του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ. Επίσης, για τα ίδια ζητήματα αναμένεται να έχουν αυτές τις ημέρες και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Π. Τόμσεν.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση