Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Στην επιχείρηση του Σαββόπουλος είχε εργαστεί ο ύποπτος για τη δολοφονία
Στην επιχείρηση του Σαββόπουλος είχε εργαστεί ο ύποπτος για τη δολοφονία

Στην επιχείρηση του Σαββόπουλος είχε εργαστεί ο ύποπτος για τη δολοφονία

AFP,APξ

ι την επιχείρηση του Σββόπουλος είχε εργαστεί σύμφωνα με την αρχηγό της ς της Ουάσιγκτον, Κάθι Λάνιερ, ο ύποπτος για τη δολοφονία του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία της συζύγου του Έιμι, του γιου τους 10 ετών και μίας οικιακής βοηθού τους την 13η Μαΐου.

Μάλιστα η Κάθι Λάνιερ προέτρεψε τον ύποπτο να παραδοθεί επισημαίνοντας ότι και η οικογένειά του τον προτρέπει να πράξει το ίδιο. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος βρισκόταν σήμερα το πρωί στο Μπρούκλιν.

O ύποπτος της τετραπλής δολοφονίας που διαπράχθηκε σε μία εύπορη συνοικία της Ουάσιγκτον αναγνωρίστηκε από την αστυνομία χάρη στα ίχνη DNA του που εντόπισαν οι αρχές στα υπολείμματα μιας ς. Η αστυνομία γνωστοποίησε νωρίτερα σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι έχει εκδώσει ένταλμα ς σε βάρος του Ντάρον Ντίλον Ουιντ στο πλαίσιο της ς που διεξάγει για τον θάνατο του πλούσιου επιχειρηματία.

Οι φόνοι διαπράχθηκαν την 13η Μαΐου στην οικία του πολυεκατομμυριούχου και της οικογένειάς του. Τα τα τα είχαν δέσει και τα είχαν κακοποιήσει, ενώ ο δράστης είχε βάλει στο σπίτι.

Ο Σαββόπουλος ήταν διευθύνων σύμβουλος της American Iron Works, μίας εταιρείας που εδρεύει στο και η οποία κατασκευάζει υλικά οικοδομών. Η μπλε του Πόρσε, που είχε κλαπεί, βρέθηκε εγκαταλειμμένη και καμμένη σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση