Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Στη Μολδαβία ο Παγκόσμιος Τίτλος του 26ου διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2022»
Στη Μολδαβία ο Παγκόσμιος Τίτλος του 26ου διαγωνισμού «Μις  Παγκόσμιος Τουρισμός 2022»

Στη Μολδαβία ο Παγκόσμιος Τίτλος του 26ου διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2022»

 

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2022 στον κήπο του Ζάππειου Μεγάρου ο 26ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2022», που είναι αφιερωμένος στην προστασία του νερού και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ για 26η χρονιά, με μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού τη Μις Μολδαβία Anna Maria Purtuc.

Ο διαγωνισμός αποτελεί ένα παγκόσμιο πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός και θεσμό για την Ελλάδα, 20 αποστολές από όλο τον Πλανήτη επισκέφτηκαν την Όμορφη Ελλάδα μας από τις 9 Ιουνίου έως τις 28 Ιουνίου 2022, περνώντας από τη , τη Θεσσαλονίκη, την , τον Όλυμπο, τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, την Καρδίτσα, τη Λίμνη Πλαστήρα, την και το Λουτράκι και καταλήγοντας στην Αθήνα, διαφημίζοντας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Instagram και ) την φιλοξενία και τα πανέμορφα τοπία της Ελλάδας σε όλο τον Κόσμο.

Οι πρέσβειρες της παγκόσμιας ομορφιάς έγιναν οι καλύτεροι διαφημιστές της Ελλάδας στον πλανήτη, με τα πανέμορφα τοπία της Ελλάδας να ταξιδεύουν σχεδόν καθημερινά σε , , Ρουμανία, , Γκάνα, Βέλγιο, Κύπρο, σία, Ουκρανία, Βενεζουέλα, Πουέρτο Ρίκο, Πολωνία, Μολδαβία, Σρι Λάνκα και σε πολλές ακόμη χώρες.

Τους τίτλους του διαγωνισμού κατέκτησαν:


 Miss Tourism Planet 2022, η Μολδαβή Anna Maria Purtuc
 1η αναπληρωματική Miss Tourism Planet 2022, η Valeria Del Amor από τη Βενεζουέλα
 2η αναπληρωματική Miss Tourism Planet 2022, η Ελληνίδα Τζένη Τσολάκογλου
 Miss Tourism Europe 2022, η Miriam Malerba
 Miss Tourism Africa 2022, η Jennifer Dzokro από τη Γκάνα
 Miss Photogenic 2022, η Moryama Yordan από το Πουέρτο Ρίκο.

 

Η διοργάνωση ανατέθηκε για 26η συνεχή χρονιά στον πολύπειρο και δραστήριο πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων Γιώργο Κουτούλια.

Στην κριτική επιτροπή βρίσκονταν η Γεωργία Χιόνη, η Αθηνά Τελωνιάτη, ο Γιώργος Κωστούροs, η Τζένη Οικονόμου, ο Μάκηs Δανάληs, ο Γιάννης Πειρουνάκης, η Χρύσα Κοντογιώργου και ο Bruno Dalto.

Ο Panos Zinas σχεδίασε τα βραδινά φορέματα, ο Θοδωρής Μπουρνέλης φρόντισε τα μαλλιά, το Make up stage και το Makigiaz του Φρέντυ και τα κομψά παπούτσια ήταν S. Piero.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση