Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σοκ στις ΗΠΑ: Κατακρεούργησε τη γυναίκα του με αλυσοπρίονο & αυτοκτόνησε
Σοκ στις ΗΠΑ: Κατακρεούργησε τη γυναίκα του με αλυσοπρίονο & αυτοκτόνησε

Σοκ στις ΗΠΑ: Κατακρεούργησε τη γυναίκα του με αλυσοπρίονο & αυτοκτόνησε

Ένας από την Φιλαδέλφεια των σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο εργαλείο, σε μια αποτρόπαια δολοφονία-αυτοκτονία, δήλωσαν εισαγγελείς της Πενσιλβάνια.

Αστυνομικοί κατέφθασαν στην κατοικία του ζευγαριού έπειτα από κλήση που πραγματοποίησε στην άμεση δράση ο 14χρονος γιος τους. Το αγόρι έπαιζε μπάσκετ με συμές του και γυρίζοντας στο σπίτι του αντίκρισε την αιματηρή σκηνή.

«Στη σκηνή βρέθηκε ένα αλυσοπρίονο», δήλωσε ο Κέβιν Στίλι, βοηθός εισαγγελέα της κομητείας Μοντγκόμερι. «Είναι σαφές ότι χρησιμοποιήθηκε», πρόσθεσε.

Ο ιατροδικαστής Γουόλτερ Χόφμαν, δήλωσε ότι βάσει της αυτοψίας, η Νικόλ Πέπελμαν, 43 ετών, εξέπνευσε στα χέρια του συζύγου της, Κρίστοφερ Πέπεπλμαν 48 ετών, εξαιτίας «τραυμάτων που έφερε από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας». Η έφερε επίσης τραύματα από .

Ο σύζυγος στη συνέχεια αυτοκτόνησε προκαλώντας στον εαυτό του τραύματα «με απότομη δύναμη στην κοιλιακή χώρα και το δεξιό μηρό».

Και στις δύο περιπτώσεις το αλυσοπρίονο προκάλεσε τους θανατηφόρους τραυματισμούς.

Όταν ο 14χρονος γιος κάλεσε την άμεση δράση, ανέφερε ότι οι του φαίνονται να είναι . Το είχε τρία παιδιά, κανένα από τα οποία δεν βρίσκονταν στο σπίτι όταν συνέβη το .

Γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια αλλά τελευταία αντιμετώπιζαν προτα στο γάμο τους.

Πηγή: iefimerida.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση