Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Σκοτώθηκε ο ηθοποιός Άντον Γιέλτσιν του «Star Trek»
Σκοτώθηκε ο ηθοποιός Άντον Γιέλτσιν του «Star Trek»

Σκοτώθηκε ο ηθοποιός Άντον Γιέλτσιν του «Star Trek»

Ο Άντον ιέλτσιν, ένς 27χρονος ηθοποιός γνωστός γι τον ρόλο του ως Τσέχοφ σε δύο ταινίες , σκοτώθηκε νωρίς χθες όταν το αυτοκίνητό του κύλησε και τον ακινητοποίησε σε έναν τοίχο του σπιτιού του, είπε η αστυνομία.

Ο ιέλτσιν, που γεννήθηκε στη , πέθανε λίγο μετά τις 01:00 τοπικής ώρας (11:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) αφού βγήκε από το αυτοκίνητό του που είχε αφήσει στο σπίτι του σε ανηφόρα με μεγάλη κλίση και το οποίο κύλισε προς τα πίσω, είπε η Τζένι Χάουζερ, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του . «Το αυτοκίνητο τον κάρφωσε μεταξύ ενός τούβλινου τοίχου και ενός φράχτη ασφαλείας και το τραύμα οδήγησε στον θάνατό του», είπε η Χάουζερ.

Ο Γιέλτσιν αναμένονταν σε μια πρόβα, και όταν δεν εμφανίστηκε, πήγαν σπίτι του φίλοι του και τον βρήκαν νεκρό, είπε η εκπρόσωπος. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος αλλά τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσέχοφ στη σειρά ταινιών που βγήκαν στους κινηματογράφους το 2009 (Star Trek), το 2013 (Star Trek into Darkness) και η τελευταία, Star Trek Beyond, που αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Ιουλίου. Είχε επίσης εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες και στην τηλεοπτική σειρά Huff.

Ο Γιέλτσιν γεννήθηκε στη από γονείς επαγγελματίες πατινάζ πάγου οι οποίοι μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν αυτός ήταν μωρό.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση